Avengers: Infinity War

(2018)

Răzbunătorii: Războiul infinitului

Poster Avengers: Infinity War Postere Avengers: Infinity War

Sinopsis Avengers: Infinity War

Avengers: Infinity War RO 2

L-am întrezărit la finalul lui The Avengers, furios că Chitauri nu au reușit să înfrângă Pământul și, mai ales, să obțină Tesseractul: este Thanos, distrugătorul de lumi și cel mai înfiorător inamic al Răzbunătorilor. Posesor acum al celor șase giuvaeruri care îl transformă într-o creatură omnipotentă și omniscientă, Thanos se întoarce pe Terra pentru a-i nimici o dată pentru totdeauna pe Iron Man, Hulk, Thor și aliații lor.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 8.4
Vezi pe Hbo MaxVezi pe Disney+
O nominalizare Oscar, o nominalizare BAFTA
Vezi toate premiile
Dave Bautista Dave Bautista Drax Chris Hemsworth Chris Hemsworth Thor Scarlett Johansson Scarlett Johansson Natasha Romanoff / Black Widow
Sebastian Stan Sebastian Stan Bucky Barnes / Winter Soldier Zoe Saldana Zoe Saldana Gamora Vin Diesel Vin Diesel Groot (voce)
Chris Pratt Chris Pratt Peter Quill / Star-Lord Tom Hiddleston Tom Hiddleston Loki Robert Downey Jr. Robert Downey Jr. Tony Stark / Iron Man
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Marvel Entertainment

Tip Ecran

IMAX 3D

Distribuitorul international

Walt Disney Studios Motion Pictures

Distribuit in Romania de

Forum Film România

Țara

SUA

Box office Avengers: Infinity War

Weekend premieră (23.04.2018)
  • Loc 1
  • Spectatori 1
  • Încasări (RON) 3.190.990,00
Total
  • Spectatori 13
  • Încasări (RON) 9.992.353,00
  • Încasări (USD) 2.568.252,47

Părerea criticului

StefanDo pe 26 Aprilie 2018 12:42
Avengers: Infinity War nu este doar un film, ci zece ani de blockbustere Marvel concentrate în 160 de minute. Această reuniune a celor mai populare personaje Marvel are toate şansele să te ţină în tensiune şi să te emoţioneze, pentru că anvergura aventurilor este nemaiîntâlnită până acum. Da, Infinity War este aproape extenuant, dar în acelaşi timp oferă o ataşantă combinaţie de acţiune, emoţie şi umor, prin urmare suntem convinşi că nu vei regreta banii daţi pe bilet. Iată mai jos ce ţi-ar putea plăcea acest cel mai elaborat blockbuster Marvel de până acum.

Încă de la primul film The Avengers, lansat în 2012, ştiam că o confruntare între Răzbunători şi Thanos (Josh Brolin), supranumit şi "titanul nebun", era inevitabilă. Iată-l acum apărând încă din prima scenă a filmului, purtând celebra Mănuşă a Infinitului, pe care se… citeşte

13 5

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dhinftnity pe 27 Aprilie 2018 07:31
Filmul este un Must
Daca esti fan MARVEL, trebuie vazut filmul fara doar si poate...este bestial, apar personaje si alte treburi la care nici nu te asteptai.
14 6
peter_ennis pe 29 aprilie 2018 09:52
Hai lasa ma .... nu ne asteptam zici :)) incepe hulk sa si o ia la,laba ....spoiler alert :))) baaa am fost cu nepotica mea de 8 ani si ce crezi ma luat somnu si pe mine si pe inca 3 prieteni :)) esti nebun ...ce poate sa fie asa de neasteptat la un film identic cu primul nust :))
magiaDoC pe 26 ianuarie 2019 03:29
peter_ennis, cred ca te-ai uitat la alt film.
6Patronul9 pe 28 Aprilie 2018 00:23
Povestea lui Thanos
Am fost incantat de acest film de la inceput si pana la capat.Chiar daca este doar prima parte din aceasta poveste,filmul este complet.Pentru mine nu a fost vorba despre eroi pe cat a fost vorba despre titanul nebun Thanos.Thanos este cel mai complex,amenintator si totusi uman antagonist din filmele Marvel.Loki a fost detronat (cu stil as putea adauga) inca din primele minute ale peliculei.Cu o asemenea distributie,e greu sa te axezi pe un singur erou.Cu totii si-au facut treaba impecabil.Sunt chiar si cateva surprize placute in film.Scenele dramatice au avut impactul pe care trebuiau sa il aiba,iar cele de actiune (adica majoritatea) sunt spectaculoase si realizate impecabil.As putea continua,insa inchei spunand ca acest film e o capodopera a genului de la care nu-mi voi lua gandul pentru o vreme.10/10.Il recomand tuturor.Mergeti sa-l vedeti cat inca ruleaza ;)
11 4
SDAO pe 21 iunie 2018 20:30
Guta termina!
Dark_werewolf13 pe 13 Iunie 2015 18:50
Abia aștept să văd filmul ăsta. Presimt că va fi unul dintre cele mai așteptate filme ale anului 2018.
11 11
VIBERS pe 3 iulie 2017 00:09
La ce actori are sper sa nu iasa o ciorba.
sapi_74 pe 16 iunie 2018 06:22
Regarder le film HD ici >>> MASTER-MOVIES.XYZ J’ai essayé plusieurs des mêmes sites seulement ce site qui fonctionne réellement pour regarder des films complets Avec haute qualité et tous les sous-titres. Le dernier film met à jour la qualité est très bonn
JuanRuben pe 27 Aprilie 2018 01:30
perfect
De departe cel mai bun si complex film cu super-eroi realizat pana acuma.A fost imbinat perfect puterea si slabiciunea, umorul si tristetea, suspansul si drama, previzibilul si imprevizibilul, dusmania si prietenia... Va spun de acum , filmul e pentru oricine ! Si daca nu esti fan Sf , iti garantez ca nu o sa te plictisesti si o gasesti placere poate chiar pe alocuri un sentiment ciudat de a vrea sa vezi restul filmelor daca nu le-ai vazut, caci cei de la Marvel au reusit ... o capodopera cu super-eroi !
9 5
mihaita_mihai pe 14 mai 2018 00:58
Te-ai referit la Dark Knight cand ai spus de departe cel mai bun si complex film cu super eroi ?
VIBERS pe 26 Aprilie 2018 22:53
SLAB Atentie SPOILERE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Incepe cat de cat ok dar totusi putea sa ne arate putina lupta inainte sa-l vedem pe Thor si ceilalti de pe nava zdrobiti.Imi place ca apare putin Hulk si este facut KO de catre Thanos, aratand cat de puternic este .Dupa, incepe dezastrul si urmeaza CLISEU dupa CLISEU.De ce nu il omoara Thanos pe Thor, in loc sa-l lase pe nava limobilizat, chiar daca aceasta explodeaza, Thor poate supravietui ca este semizeu.De ce nu il omoara Thanos pe Peter Quill, si il lasa sa traiasca in momentul cand pleaca cu Gamora.De ce nu foloseste DR.Strange puterea pietrei sa dea timpul inapoi in momentul in care este in dezavantaj si renunta usor la ea ca sa-l salveze pe Stark.De ce nu l-au mai folosit pe Hulk deloc in film.Sunt cateva momente care mai salveaza filmul, faze amuzante, sarcasm, singurul lucru interesant din film a fost finalul, care a fost parca ceva mai diferit de restul filmelor cu super eroi… citeşte
9 10
dhinftnity pe 27 aprilie 2018 07:36
Nici mie nu mi-a placut ca Dr. Strange nu a dat timpul inapoi, iar Hulk a fost absent, cat despre personajele din urmatorul film Dr. Strange ii spune lui Stark ca nu exista alta cale dupa ce ii da piatra lui Thanos, ceea ce m-a facut sa cred ca o sa fie ceva in urmatorul film...per total mi s-a parut bestial filmul...(SPOILER...costumul lui Spider Man e genial)
VIBERS pe 7 mai 2018 23:30
Nu este vorba ca nu am fost atent la film , pt ca am fost, este vorba de niste clisee cretine de care m-am cam saturat, daca scenariul era mai ok, DR.Strange ar fi vazut ca Peter Quill nu se poate abtine si exact cand Spider-man ii scoate manusa, Thanos isi revine, deci putea sa vada chestia asta si sa o schimbe, fara manusa, Thanos nu putea sa le faca nimic, il invingeau usor, dar a fost facut de asa natura incat sa mai lase loc de o a 4-a parte ca sa mai faca niste bani.Filmul nu a fost rau dar as vrea sa vad un film de genul asta, regizat de Nolan, sa fie mai serios, in genul lui Dark Knight cu cat mai putine clisee posibil.
cmpunk2012 pe 08 Ianuarie 2017 10:09
filmele din seria avengers arata mai mult a shawarma cu de toate, din moment ce fiecare erou marvel prezentat intr-un film va ajunge la un momentdat intr-un film avengers. dar totusi poate va fi cel mai bun film al tuturor timpurilor. cine stie
8 8
VIBERS pe 12 ianuarie 2017 22:40
Hulk nu mai apare?
mihnea_aspru95 pe 25 aprilie 2019 17:37
@vlad Acum văd ce ai scris acolo, bine că acum că dacă citeam atunci printre pasaje puțin, îmi luam spoilere, fi-ți-ar nesimțenia să-ți fie...mare Buzzkill ce ești, așa faci și acum la EndGame; parcă văd.
mitza2003ro pe 26 Aprilie 2018 20:19
Ciorba cu de toate.Un film pentru copii parerea mea.
7 16
VIBERS pe 26 aprilie 2018 23:09
Daaaa, slab de tot .
alucard3000 pe 11 iulie 2022 23:40
peter_ennis, atunci stai departe de filmele Marvel, de fapt de filmele cu supereroi. E evident ca nu este pt tine, nu vei intelege nimic niciodata !
twitch958 pe 27 Aprilie 2018 17:28
O confruntare epica pentru soarta universului
Cel mai asteptat film al anului, Avengers: Infinity War ajunge pe marile ecrane in acest weekend iar in opinia mea, nu dezamageste: 2 ore si jumatate de divertisment pur. 10 ani de filme Marvel au dus pana in acest moment, iar regizorii, Russo Brothers au reusit sa o scoata la capat (era de asteptat de la ei, dupa ce au creat unele dintre cele mai bune filme Marvel de pana acum: Winter Soldier si Civil War, primul fiind chiar favoritul meu din MCU).
Infinity War este tot ce va asteptati de la el, dar in acelasi timp este si plin de surprize, cateva rasturnari de situatie extrem de bine realizate, dar per total are si cateva probleme: scenariul cat de cat problematic, dialogul destul de slabut, comedia nu merge de fiecare data, pacing-ul scartaie, cliseic din cand in cand, decizii aiurea, dar toate persoanele ce au participat la crearea Infinity War merita laudate pentru ca si-au… citeşte

6 3
mister_sir pe 08 Mai 2018 09:55
Cel mai bun film Marvel. Atat.
Nu are rost sa comentez. A fost impecabil executat iar finalul: Wicked! Mi-a placut sa vad expresia oamenilor din sala la final :)) Toti asteptau sa vada filmuletul dupa credite. Erau dezorientati. Nu ca i-ar fi ajutat in vreun fel.
Imbinarile au fost perfecte intre eroii Marvel. Deliciul filmului, evident l-au facut Defenders of the Galaxy.
Duceti-va sa-l vedeti! Nu are cum sa nu va placa.

PS: Thanos rules! Cel mai cel erou negativ. Excelent lucrat.

6 6
roby_shidoby pe 26 Aprilie 2018 22:29
Final de tot rahatu.
Au speculat aici pe faptul ca cei care au vazut partea I vor fi nevoiti sa vada partea II, pt ca 3+4=un singur film Infinity.

Mi s-a parut ca personajele se misca mult prea repede pt. ochiul meu.

6 11
peter_ennis pe 28 aprilie 2018 23:27
Atata timp cat curge banu crezi ca i doare pe ei capu de ce caca maca iese acolo.Staib sa vezi ca daca rup incasarile si cu asta ca cu primul,stiu ca deja e penibil sa mai adauge mai multi super cacati,si ce crezi or sa inceapa cu eliminarile.Si dati seama la cati super cacati sunt in infinity war or sa ajunga ceva gen seria fast and furious daca nu si mai multe :)) or sa intinda cacatu la nesfarsit prostind copilasii inocenti si nevinovati care nu isi dau seama.
JuanRuben pe 3 mai 2018 02:00
esti tu un cacat :) end of story my friend ! Si in plus roby daca dai nota 4, da la un film care merita si nu are nimic bun, dai aiurea note, defapt noa romanul in general face lucruri aiurea
mihai_barbu pe 08 Ianuarie 2017 12:03
Desene Animale de pe animal X planet nimic mai mult.
6 22
peter_ennis pe 18 martie 2018 09:03
Baaa nu mai vb asa de filmele astea ca se supara copii de 12 - 16 ani :))) lasa i frate in lumea lor,numai gandeste te ca daca au putut sa o lungeasca cu rahatu ala de fast and furious 9 episoade si prostii nu s au prins ca i suge de bani.....pai dati seama cat o sa o lungeasca cu prostiile astea cu super eroi...aici pot sa combine kk urile intre ele la nesfarsit :)) ... hai singurul care il accept e deadpool care ma face sa rad,in rest nu ai ca om adult de 25 ani + cum sa iti omori timpul cu filmele astea...dovada ca filmele astea sunt pt copii este ca au contracte cu firmele de cereale nesquick,iaurturi,chochapic si alte lucruri pt copii,cautati in magazine daca nu ma credeti :)
mihai_barbu pe 8 mai 2018 21:40
nu-ti face griji faca astia si partea 2-a o sa apara mai multe uratanii acolo
user-5b15d9d25bbea pe 05 Iunie 2018 03:41
Un film foarte bine construit si regizat .
Umor , actiune , supereroi in toata splendoarea lor , ... iar Thanos , cel mai meserias antagonist realizat , cu o personalitate deosebit de complexa , cu trairi launtrice la care nu m-am asteptat , purtat in amploarea actiunii de o idee a carui profunzime si inteles adanc , doar el o cunoaste si intelege .
Acest lucru poate parea intr-adevar , nebunie , dar Thanos , e mai mult de atat , e ...aproape perfect .

4 0
Octaz pe 08 Mai 2018 23:35
Asta ar trebui sa fie apogeul universului MARVEL! Au reusit baietii sa faca un spectacol mai profund fata de celelalte filme. Au imbinat pentru prima oara la un nivel mai profund drama cu actiunea si cu suspansul, pregatind un final de prima parte pe care ne doream sa l vedem cat mai repede si pe care nu multi il anticipau! Pe de alta parte, aglomeratia de super-eroi a fost putin cam "prea mult" la fel ca si in cazul lui "Civil War", dar na... vorbim aici de "The Avangers". Curiozitatea mea este cum vor evolua filmele MARVEL in viitor, dupa acest apogeu care a fost atins si care va continua si la anul.
4 1
user-5ae2379437d26 pe 26 Aprilie 2018 23:42
Tocmai ce l-am vizionat,este un film incarcat. Povestea si desfasurarea actiunii este interesanta, actiunea se imparte in mai multe planuri dat fiind faptul ca sunt foarte multe personaje,replici haioase stil Marvel,efecte excelente dpdv auditiv si vizual. Una peste alta este un film bun, eu i-as da un 8.5/10 poate pentru ca ma asteptam la putin mai mult si pentru finalul brusc. Intr-adevar,mai multe personaje dispar din poveste din pacate si te face aa astepti cu interes partea a 2a
3 2
bogdan118 pe 27 Aprilie 2018 02:01
Exista o certitudine in mine ca filmul acesta nu va fi HULIT nici o fractiune din cat au fost hulite ultimele mizeri Star Wars. Nu stiu cine conduce Marvel dar stiu ca Kathleen Kennedy de la Lucasfil este o .............si pe CEO-ul Dysney Allen Iger nici in cot nul doare.
Stefan face o foarte buna recenzie a filmului cu care sunt de acord.
As fi vrut un personaj negativ mai inteligent, mai calculat, mai stapan pe sine si pe emotiile sale dar de ce iti este frica nu scapi :)
filmul are o durata de 160 min si daca ar mai fi adaugat o ora tot nu ar fi plictist pentru ca ar fi avut material sa il exploateze.
Recomand acest film isi merita bani ofera un spectacol pe care putini nu o sal placa, pentru noi restul multumim Marvel

3 3
mihnea_aspru95 pe 3 mai 2018 10:29
Doar că filmul a avut 150 de minute :). Sperăm ca Avengers 4 (l-as numi "Reassemble"), să dureze 160+ (un 163-165 ar fi nemaipomenit; ca la The Dark Knight Rises).
blackmore pe 30 iulie 2018 21:38
Oricat de slabe au fost ultimele serii Star Wars asta e un film pentru lobotomizati

Spune-ţi părerea despre Avengers: Infinity War

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Avengers: Infinity War
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells