Primele reacții la Fast X: „Universal Pictures încearcă să facă din Fast X un Infinity War al său”

de Gloria Sauciuc în 15 Mai 2023
Fast X se lansează pe marile noastre ecrane pe 19 mai, iar biletele sunt deja puse în vânzare

Fast X se lansează pe marile noastre ecrane pe 19 mai, dar peste ocean a fost deja văzut în proiecții destinate presei, iar primele reacții la film au fost deja date publicității.

Este penultimul film dintr-o amplă serie de filme care a reușit să își facă loc în imaginația publicului, datorită și unei presiuni constante pe care și-au impus-o realizatorii de a depăși primele filme din serie. Partea a doua a finalei se va lansa în 2025.

Primele reacții la Fast X îl aseamănă cu Avengers: Infinity War în timp ce alții susțin că e cel mai prost film din seria Fast, dar Jason Momoa e un „zeu” ce face toți banii de bilet. Aadar, puneți-vă centurile…

Corespondenta publicației Insider, Kirsten Acuna, a notat pe contul ei de Twitter: „Am reușit să prind #FastX săptămâna trecută! Este un film de acțiune non-stop, care oferă cel mai surprinzător final francizei, cel puțin până acuma. Nu că ar fi filmul perfect (finalul ar putea naște păreri împărțite), dar abia aștept să îl revăd. Universal încearcă să facă din el Infinity War al său”.

Steven Weintraub, de la publicația Collider, a scris: „Cea mai bună parte din #FastX este #Jason Momoa. Mi-a plăcut rolul său și cred că i-a plăcut și lui, pe măsură ce îl urmărește pe Dom și pe toți ceilalți. Restul filmului este exact ceea ce așteptam”.

Pe blogul The Atom Review se scrie: „Epic, șocant și mai furios ca niciodată! Triumf el emoției, turnuri neașteptate și un punct culminant care o să vă facă să vă dea lacrimile într-un final exploziv. Nu este doar un alt film din seria Fast, este unul dintre cele mai bune filme de acțiune din istorie! Un final pe măsură care anticipează următorul film”.

Simon Thompson, colaborator al mai multor publicații, printre care Forbes Variety Indiewire ThePlaylistNews scrie: „FastX îi aparține lui Momoa și decadentului său erou negativ, Dante Reyes. Arzător și flamboaiant, personajul său adduce o notă de asprime și un umor negru binevenit. Restul este ridicol cu câteva elemente neîndemânatice, dar este captivant. Ne puteam aștepta la altceva?”

Liam Crowley de la Comic Book.com scrie „Fast X este amuzant (mi-a plăcut fiecare secundă). Secvențele de acțiune și replicile scurte m-au făcut să mă doară fălcile de râs. Momoa este amuzant. Toată echipa de filmare este la înălțime. De văzut la cinema? Vă rog,da. Un blockbuster pentru întreaga vară? Desigur. Făcut pentru cinema și pentru popcorn”.

Joseph Deckelmeier de la publicația ScreenRant scrie: „Fast X este o experiență captivantă. Este un spectacol vizual perfect cu câteva cascadorii incredibile plus câteva momente scandaloase în stilul Fast, însă cee ace oferă Jason Momoa în plus e magie! Personalitatea lui mustește de carismă”.

German Lussier, editor la Gizmodo și io9, scrie: „FastX este cel mai prost film din seria Fast de până acum. Da, mai prost și decât filmul Fast care îți place cel mai puțin. Acțiunea e captivantă,dar e primul film mai slab decât cel anterior, iar noțiunea cheie de ”familie” este o notă de subsol. Dar Jason Momoa e un zeu și merită prețul biletului”.

Exploreaza subiecte similare:

Fast X, Avengers: Infinity War, Jason Momoa

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells