Avantaj pentru Roma. A fost ales cel mai bun film la Critics’ Choice Awards

de Cristina Grigore în 14 Ian 2019
The Marvelous Mrs. Maisel şi The Americans au fost numite cele mai bune seriale

Cea de-a 24-a ediție a premiilor Critics’ Choice Awards s-a desfășurat duminică noapte și a scos în față pelicula lui Alfonso Cuarón, Roma. Producția a primit trofeul pentru cel mai bun film, considerat un avantaj în cursa pentru Oscar oferit de organizația din industrie ce strânge laolaltă cel mai mare număr de critici de film din Statele Unite şi Canada. 

Potrivit Variety.com, producția autobiografică ce face cronica unui an furtunos din viața unei familii de condiție medie care trăiește în Mexico City, în anul 1970, a fost numită și cel mai bun film străin, fiind recompensată și pentru imagine.

Cei mai buni actori în rol central au fost considerați Christian Bale (Vice) și Lady Gaga (A Star Is Born), la egalitate cu Glenn Close (The Wife). Actorii secundari recompensați au fost Mahershala Ali (Green Book) și Regina King (If Beale Street Could Talk).

Mission: Impossible - Fallout a fost ales cel mai bun film de acțiune, în vreme ce Crazy Rich Asians a triumfat la secțiunea „comedie”. Unul dintre cele mai nominalizate filme ale anului, The Favourite, s-a ales doar cu premiul pentru „cea mai bună distribuţie”. Black Panther a dominat premiile artistice – cele mai bune costume, cea mai bună scenografie – însă a câştigat şi la efecte vizuale.

Cel mai bun serial-comedie, a fost numit The Marvelous Mrs. Maisel, iar cel mai bun serial-dramă The Americans. The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story a fost considerată cea mai bună miniserie.

Exploreaza subiecte similare:

roma, Alfonso Cuarón, Christian Bale, Lady Gaga, Glenn Close, A Star Is Born, Vice, The Wife, Mahershala Ali, Green Book, Regina King, If Beale Street Could Talk , Mission: Impossible - Fallout, Crazy Rich Asians, The Favourite , Black Panther, The Marvelous Mrs. Maisel , The Americans

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells