Actorul din Kick-Ass promite să fie mai selectiv cu viitoarele roluri

de Cristina Grigore în 7 Sep 2010
Actorul din Kick-Ass promite să fie mai selectiv cu viitoarele roluri

Cunoscut din Kick-Ass, al lui Mathew Vaughn, în care joacă alături de Nicolas Cage, dar și din Nowhere Boy, o cronică a adolescenţei lui John Lennon, actorul de 20 de ani a declarat pentru VMan ca va fi mai atent cu rolurile pe care le va accepta de acum înainte.

Johnson este logodit cu Sam Taylor-Wood, regizoarea lui Nowhere Boy, cu care va avea și un copil. Acesta este motivul pentru care e hotărât nu mai accepte orice rol, dându-şi astfel timp să se concentreze pe proiectele care îl pasionează cu adevărat.

Actorul critică majoritatea filmelor actuale. "Sunt o mulțime de scenarii astăzi care te fac să te întrebi cum a ajuns să fie făcut? S-au transformat toate în comedii romantice și altele asemănătoare”, a mai adaugat actorul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ana pe 7 septembrie 2010 10:00
se zice ca " dragostea e oarba"....cum sa nu....
manina pe 7 septembrie 2010 11:17
Sam Taylor-Wood a nascut deja o fetita al carei tata este Aaron Johnson, pe 7 iulie 2010. Ma indoiesc ca e insarcinata din nou.
Oricum, e de admirat o femeie care a invins de doua ori cancerul, a intrat intr-o relatie cu un barbat cu 23 de ani mai tanar si a facut un copil cu el.

ana pe 7 septembrie 2010 12:03
mda, a vrut un copil...iar el era la indemana...eu nu gasesc nimic de admirat...dar nici nu ma priveste.
LaFox pe 7 septembrie 2010 14:35
cel care a scris art . sa se mai informeze un pic....copilul s-a nascut prin iunie asa...deci "are" un copil....nu "va avea".
alex_il_fenomeno pe 7 septembrie 2010 17:02
pai , daca are , bravo lui ! oricum , la cate propuneri de filme are (de obicei , vreo 2 , trase de par) cred ca nu prea are ce sa refuze !
arnoldroland pe 7 septembrie 2010 22:36
alex ,esti cel mai tare!
Piratu pe 8 septembrie 2010 01:22
are dreptate in legatura cu scenariile filmelor actuale
sweet_ana pe 8 septembrie 2010 11:58
nu stiam k aaron este tatic..................parerea mea este k isi iroseste tineretea alaturi de o femeie mai invarsta.........nu trebuia sa se grabeasca

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells