Păreri Too Big to Fail

(2011)

Hazardul moral

Ordonează după
jackalphonse pe 22 Ianuarie 2013 20:41
propaganda
din punctul meu de vedere este doar un film fara filozofie, care transmite un mesaj direct si superficial, ocolind adevarul si motivele reale ale crizei (radacina care se afla tot in legislatia permisiva a USA)
este doar un film care ridica in slavi trezoreria americana prin Henry Paulson. la inceput te ametesc cu informatii tehnice, dupa aceea incearca sa explice pe inteles cam cum a fost fortata USA sa plateasca cu banii contribuabililor niste banci care au pus cheltuielie de restituire in capul....contribuabililor. si toate acestea fara ca bancile sa fie obligate sa cheltuie banii imprumutati pe ceva care sa aduca plus valoare. trezorierul Henry Paulson, om versat al lumii financiare, ar fi imprumutat pe incredere bancile americane....ca poate banii vor fi cheltuiti eficient, nu pe prime si pe concedieri megascumpe (cum s-a facut in 2010-2011). Henry Paulson a fost un mare… citeşte

4 0
MikeNight pe 27 Iulie 2011 20:23
Interesant
Un film despre criza economica si financiara din USA ... ipocrizia capitalismului si aranjamentele guvernului american cu marile banci private, care sunt fortate sa accepte infuzie de capital din partea trezoreriei de stat desi unele nu aveau nevoie ... totul pentru a calma retragerile de capital si a evita un dezastru ce se putea propaga in toata lumea.
3 1
mihai.s. pe 30 Mai 2012 15:55
Propaganda mare acest film, despre criza care tot ei au pornit-o.
1 0
lili22 pe 01 Iunie 2019 10:27
Nu vine cu nimic nou acest film.Plictisitor.Dar daca aveti mult timp liber...
0 0
marcusARCUS pe 26 Iulie 2011 17:20
Filmul s-a lansat.Atat vroiam sa va spun.CARACTERECARACTERE
0 2

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells