Three Amigos!

(1986)

Cei trei care au speriat Mexicul

Poster Three Amigos! Postere Three Amigos!

Sinopsis Three Amigos!

Mai mult

Dusty Bottoms, Lucky Day și Ned Nederlander, trei actori fără prea mare succes ai Hollywood-ului de pe vremea filmului mut, acceptă un contract în Mexic după ce au fost nevoiți să părăsească Cetatea filmului nu tocmai pe ușa din față. Ei trebuie să interpreteze rolurile care i-au consacrat ca ... actori mediocri, și anume acelea de vajnici apărători ai dreptății și neînfricați luptători împotriva bandiților de toate națiile. Ceea ce nu știu cei trei actori rămași fără…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.5
Steve Martin Steve Martin Lucky Day Chevy Chase Chevy Chase Dusty Bottoms Martin Short Martin Short Ned Nederlander
Joe Mantegna Joe Mantegna Harry Flugleman Jon Lovitz Jon Lovitz Morty Randy Newman Randy Newman Singing Bush
Rebecca Ferratti Rebecca Ferratti Señorita Kissing Ned Alfonso Arau Alfonso Arau El Guapo Brian Thompson Brian Thompson German's Other Friend
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
zeno.marin pe 20 Mai 2011 19:41
Los Nostimados!
Un filmulet nostim, simpatic, dinamic, cu poante de comedie clasica. Un film de colectie pentru iubitorii de comedii usoare si "curate" (adica vizionabile de la 8 ani in sus). Interesant cat de putin cunoscut este, desi a fost difuzat de mai multe ori.
Probabil gusturile s-au schimbat si lumea rade la alte gaguri. Alti actori, alte vremuri, alte generatii. O comedie buna si suculenta pe care o recomand tuturor intr-o zi de miercuri ploioasa. Sau joi. Sau egal.... Just watch it.

Ps: off-topic anonimatul voturilor negative, pentru ca Piratu a capatat doua, la fel ca si xerses (si probabil cum voi capacta si eu) este o mare nedreptate sau lipsa de inspiratie din partea celor de la cinemagia. Corect ar fi sa se stie cine acorda voturi negative. Asta insa cred ca e evident, asa ca nu mai insist cu motive...

2 2
dido pe 12 iunie 2014 18:35
De la mine un vot pozitiv...:)))
andystarx pe 11 Decembrie 2015 18:49
Nota 5/10
Ii acord 5 doar datorita distributiei,dar foarte slab filmul ! Poate unul din cele mai slabe ale lui Short si Martin,e mai mult o parodie ,nu film !
1 0
Piratu pe 27 Aprilie 2011 22:00
“Don’t move, or I’ll fill you so full of lead you’ll be using your d**k as a pencil!”
Three Amigos!(1986) o comedie de bun gust combinata perfect cu westernul,care ne prezinta povestea amuzanta a 3 actori de la Hollywood care ajung printr-o serie de neintelegeri,coincidente in “varianta reala” a filmelor lor(e amuzant faptul ca o perioada de timp au crezut ca participa la un spectacol nu la ceva real in Mexic:“It’s real”… “What?”… “They are going to kill us.”… “What are we doing in Mexico?” ).

Avem parte de un trio trasnit,rar mai intalnit:Steve Martin, Chevy Chase si Martin Short;acesti trei “amigo” sunt tare nebuni si salbatici plini de glume si cateva cantece “funny” pusi sa ne scoata rasete printr-o “gluma”, ironie la adresa westernului.

1 4
xerses pe 04 Mai 2011 11:56
Ce trio formidabil au facut Steve Martin, Chevy Chase si Martin Short....
Merita vazuti!

1 5
bizonul pe 14 februarie 2015 07:06
Cei trei, asa este sunt formidabil , dar aici nu-i cazul, iar filmul , categoric nu trebuie vazut. Doar pe la institutiile cu pacienti bolnavi, retardati.
stelystoica pe 4 iunie 2020 12:18
Ce aiurea sunt comenturile categorice cu cuvinte tari si expresii balcanice - "institutiile cu pacienti bolnavi, retardati. ". Ar fi corecta si o propunere de film ca alternativa daca tot suntem asa cunoscatori cu limbaj de lemn. Filmul asta e chiar dragutz, o comedie usoara clasica, amuzanta. Perfect de acord cu Xerxes.
GeorgiaNNN pe 09 Iunie 2018 11:22
Mi a plăcut, e nostim ! Actori buni , merita văzut !
0 0
balta67verde pe 18 Decembrie 2016 09:02
O comedie excelenta. Regizorul le-a dat mana libera lui Chevy Chase si Steve Martin ca sa-si puna amprenta si sa mai introduca unele gaguri care nu erau in scriptbook ... si bine a facut.
0 1
Iulidesprefilme pe 26 Martie 2013 11:02
O comedie cuceritoare cu un trio actoricesc de valoare. La mulţi ani, Martin Short!
0 2

Spune-ţi părerea despre Three Amigos!

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Three Amigos!
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells