Articole The Square

(2008)

The Square

Sinopsis

Complicațiile din viața unui bărbat par să înceapă a dispărea după ce femeia lui îi pune sub nas o sacoșă cu bani... Sa fie totuși povestea atât de simplă?

Evadand din monotonia unei casnicii lipsite de iubire cu ambitioasa Martha, Raymond Yale se implica intr-o aventura romantica cu frumoasa si strania Carla, o coafeza casatorita cu un infractor periculos pe nume Greg "Smithy" Smith. Moralitatea lui Raymond este pusa la incercare atunci cand amanta lui ii propune sa perfecteze impreuna un plan pentru a-l deposeda pe Smithy de o geanta plina cu bani, obtinuti din cea mai recenta infractiune comisa de catre acesta. Numai ca Raymond si Carla savarsesc o eroare fatala implicandu-l in planul lor pe incendiatorul Billy, la scurta vreme de la jaf primind o scrisoare de santaj de la cineva care pare sa cunoasca toate actiunile lor .

Nervii Carlei si ai lui Ray sunt testati atunci cand atat Smithy, cat si santajistul necunoscut ameninta sa dea in vileag secretul lor. Intrucat termenul-limita acordat de catre persoana care ii santajeaza se apropie, cei doi amanti trebuie sa decida cat de departe sunt dispusi sa mearga pentru a-si salva povestea de dragoste.

Sinopsis (en)
jinglebells