The Prophecy: Uprising

(2005)

Profetia: Revelatia

Poster The Prophecy: Uprising Postere The Prophecy: Uprising

Sinopsis The Prophecy: Uprising

Mai mult

Actiunea se petrece la Bucuresti. Preotul bisericii unde lucreaza tanara Allison moare, iar obiectul pe care aceasta il gaseste langa trupul neinsufletit ii va schimba cursul vietii. Este vorba de Lexiconul profetului, o Biblie cu caracter special: se scrie miraculos, fara oprire. Nevoita sa isi lege viata de acest obiect si sa incerce din rasputeri sa il protejeze, Allison devine o tinta pentru demonul Belial, demon ce incearca sa atraga sansa de partea sa in razboiul dintre bine si rau. In acest timp,…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: pamelutza07
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.1

Caseta tehnică

Produs de

Dimension Films

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Buena Vista Home Video

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 23 Ianuarie 2012 05:01
Profetia : Rascoala ( The Prophecy: Uprising )
Am adaugat filmu asta in lista mea : Biciclete motociclete dezavantaje - solutii : accidentari , furturi , talharii , caini vagabonzi
. . . Pt cei care se deplaseaza cu bicicleta , si caini vagabonzi sunt pericole mai ales in Bucuresti , Moldova etc . Spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului ) = Secventa cu atacu cainilor intrun parc pe la min 21 ?!

. . . Tatal unei tinere a murit dupa ce fusese muscat de un caine , sa dus la spital si acolo i sa administrat o injectie antiturbare . Aceasta avea ceva probleme si tatal fetei a murit cam la 50 de ani datorita unei alergii la injectiile antiturbare .

. . O femeie din Satu Mare a murit sfârtecată de câini în cursul zilei de vineri 27ian2012 . Nenorocirea s-a petrecut lângă staţia de epurare de lângă digul de pe malul drept al Someşului.
. . . Femeia avea 71 de ani şi obişnuia să… citeşte

6 0
Vegetarian pe 23 ianuarie 2012 05:11
Cine ajunge sa se vaite , inseamna ca sa zgarcit undeva . Daca vina iar apartine doar unei parti toate conflictele , accidentele , certurile etc sar rezolva pe loc sau nu ar dura multa vreme . Traim intro epoca in care orice se poate face . Trebuie doar vointa si putinta . Daca este o nemultumire inseamna ca ai gresit undeva .
anca_daniela_spataru pe 6 aprilie 2017 14:15
ador comentariile tale
danucu pe 09 Aprilie 2010 16:28
eterna lupta intre Bine si Rau
Dumnezeu sau Lucifer... liberul arbitru... e ok filmul, mai putin imaginea dezolanta a Romaniei: cladiri daramate, ruine, mizerie, cersetori, saracie(parca e prea mult). Cea mai noua masina din film e o dacia nova(ceva de genul), ceea ce nu prea corespunde cu realitatile noastre. La un moment dat apare si Securitatea. E un amestec acolo, dar ceva te face sa il urmaresti pana la final. Sa vezi cine castiga aceasta batalie din razboiul fara sfarsit.
4 7
kasmyn pe 22 Septembrie 2010 10:27
FILM FACUT IN ROMANIA
FILM FACUT IN ROMANIA, LA INCEPUTUL FILMULUI APAR IMAGINI CU CEAUSESCU!!
3 6
andystarx pe 24 Februarie 2019 18:34
Nota 2/10
Indiferent ca filmul a fost facut in Romania,o mare mare mizerie,unul din cele mai proaste filme vazute vreodata !
1 0
neludiu pe 29 Ianuarie 2023 11:23
Horror de prost
Este atat de slab, ca sa nu spun mizerabil, incat mai bine te-apuci sa maturi in fata blocului. Actori banali, joc actoricesc scremut, faze penible incat iti vine sa nu spui nimanui ca ai pierdut douazeci de minute uitandu-te la el. Faptul ca este filmat in Bucureti nu are nicio relevanta. Vezi doar un oras sinistru de cenusiu, si aceleasi clisee cu biserici . Daca primele filme erau de-un 6-7, acesta este doar o lectie despre cum sa nu te-apuci sa faci film daca menirea ta este sa pui muraturi pentru iarna.
0 0

Spune-ţi părerea despre The Prophecy: Uprising

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Prophecy: Uprising
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells