The Looking Glass War

(1969)

The Looking Glass War

Poster The Looking Glass War Postere The Looking Glass War

Sinopsis The Looking Glass War

În timpul Războiului Rece, agențiile de spionaj britanice descoperă că anumite rachete rusești au fost amplasate lângă frontiera cu Germania. Fred Leiser este trimis la fața locului pentru a investiga. Odată ajuns în spatele cortinei de fier, Leiser va cunoaște o tânără care va încerca să-l ajute în îndeplinirea misiunii sale.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: radu3455
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.8

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Ludi_Magister pe 08 Septembrie 2013 00:41
John Le Carré - un autor ecranizat într-o frenezie
John Le Carré, autorul romanului ecranizat, îl construieşte pe el, pe roman, ca pe o fină satiră la adresa serviciilor secrete militare britanice, care se folosesc de metode de spionaj care se dovediseră adecvate celui de al doilea război mondial, dar care sunt total ineficiente în situaţia războiului rece, pentru a-şi atinge unele obiective conjuncturale, cum ar fi confirmarea amplasării de rachete ruseşti în Germania de est.

Spre deosebire de John Le Carré, Frank Pierson, regizorul ecranizării foloseşte doar scheletul narativ al romanului ca pretext pentru a face un film deloc insipid în jurul unor personaje creionate exemplar şi interpretate aşijderea de către Christopher Jones şi de un tânăr, pe atunci, Anthony Hopkins.
În ceea ce îl priveşte pe Christopher Jones, după prestaţia din acest film, întreaga comunitate… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre The Looking Glass War

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells