The Freedom of Silence

(2011)

Poster The Freedom of Silence

Sinopsis The Freedom of Silence

Filmul ne duce in viitorul apropiat, cand libertatea religioasa a crestinilor este tot mai ingradita, pana cand Crestinismul este de-a dreptul anulat. Biserici de pretutindeni sunt inchise si inlocuite cu Biserica Universala, mai putin agresiva.

Povestea merge pe urmele lui Zach Thompson, care indrazneste sa ramana statornic adevarului. Un film provocator, care va va starni credinta si dorinta de libertate.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: Vegetarian
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
1 părere
sub 5 voturi
Nota IMDB: 2.9
Chris Bylsma Chris Bylsma Aaron willis Lauren Alfano Lauren Alfano Trisha Bassler Tasha Clark Tasha Clark Kelly Thompson
Anita Cordell Anita Cordell Evelyn Thompson Jeff Staab Jeff Staab Captain Johansen Tyler Messner Tyler Messner Zack Thompson
Logan Glaze Logan Glaze Young Zach Shaune Hannen Shaune Hannen Teen Zach
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 29 Noiembrie 2013 16:09
Dreptul la tacere
Filmul ne duce in viitorul apropiat, cand libertatea religioasa a crestinilor este tot mai ingradita, pana cand Crestinismul este de-a dreptul anulat. Biserici de pretutindeni sunt inchise si inlocuite cu Biserica Universala, mai putin agresiva. Povestea merge pe urmele lui Zach Thompson, care indrazneste sa ramana statornic adevarului. Un film provocator, care va va starni credinta si dorinta dupa libertate.

Acest film a fost difuzat online la Alfa Omega in 14oct 14 , 23 mai 2014 . Putine filme sunt difuzate gratuit pe net de catre televiziuni si reluate dupa mai multe luni sau ani ..

0 0

Spune-ţi părerea despre The Freedom of Silence

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
jinglebells