The Face of Love

(2013)

Chipul iubirii

Poster The Face of Love Poster The Face of Love

Sinopsis The Face of Love

Mai mult
The Face of Love

Nikki rămâne văduvă după ce Garret, soțul ei, se îneacă accidental în timpul unei vacanțe în Mexic. 5 ani mai târziu, femeia încă suferă, și, în ciuda avansurilor vecinului și prietenului ei, Roger, e hotărâtă să rămână fidelă amintirii soțului ei. Dar într-o zi, vede întâmplător un bărbat care seamănă leit cu Garret. Îl urmărește, îi află identitatea și începe o relație cu el. Clipele petrecute în compania lui îi aduc alinare femeii... dar îl iubește pentru…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: margott
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.2

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
missaiwi pe 28 Iulie 2014 14:15
ALINARE
Mi-a placut mult filmul. Tema filmului, combinatia de actori cu mare rezonanta : Ed.Harris, Annete Bening si Robin Williams, fac acest film sa straluceasca in amintirile si reflectiile celor maturi, a celor cu experienta de viata.
Nu este poate pe placul celor tineri. Multi nu pot intelege sau acepta 'toamna' in trairile lor. Personajele sunt la o varsta destul de inaintata, pe chipul carora viata a sapat riduri adanci, dar pentru multi dintre noi, acesta poveste are semnificatie mult mai profunda.

2 0
crinageo pe 21 Septembrie 2014 04:31
un film "savuros"
Nu am vazut demult un film atat de sentimental! Atat de incarcat de emotie! Un film frumos in toata tragedia subiectului. M-a uns la suflet de la cap la coada. Imi place sa vad ca se mai pun in scena si povesti de dragoste intre oameni care se afla in toamna vietii.Ca se mai fac roluri si pentru actorii trecuti de prima tinerete.
Interpretarea lui Bening magistrala!
Finalul, desi trist, te mangaie, ciudat, intr-un mod fericit! Sau poate fi fericit dar cu iz de tristete...oricum m-as exprima, trebuie vazut ca sa fie inteles! Ca sa fie trait!

1 0
mladitza pe 07 Septembrie 2023 22:02
Un film emoționant, plin de tristețe, lumină și culoare... Actori minunați, în special Ed Harris și Annete Bening - ei având rolurile principale -, au jucat excelent, au transmis mult prin gesturi, priviri, tăceri... Regie bună și un scenariu cu totul aparte.
0 0

Spune-ţi părerea despre The Face of Love

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells