Superman: Doomsday

(2007)

Superman: Ziua Judecatii

Poster Superman: Doomsday Postere Superman: Doomsday

Sinopsis Superman: Doomsday

Cand LexCorps elibereaza din greseala o creatura monstruoasa, Doomsday, Superman are de-a face cu cea mai mare provocare din cariera lui de erou. Filmul este bazat pe premiata trilogie The Death of Superman (Moartea lui Superman).
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9
Adam Baldwin Adam Baldwin Superman / Clark Kent / Dark Superman (voce) Anne Heche Anne Heche Lois Lane (voce) James Marsters James Marsters Lex Luthor (voce)
Tom Kenny Tom Kenny Robot (voce) Swoosie Kurtz Swoosie Kurtz Martha Kent (voce) Ray Wise Ray Wise Perry White
James Arnold Taylor James Arnold Taylor Officer Tucker John DiMaggio John DiMaggio Toyman (voce) Cree Summer Cree Summer Mercy Graves (voce)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Warner Bros. Animation

Distribuitorul international

Warner Home Video

Țara

SUA

Site oficial

Superman: Doomsday

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
sorinreddog pe 09 Octombrie 2009 16:28
Frumos,este o animatie plina de actiune,la inceput Superman se lupta cu o creatura monstruoasa pentru a apara orasul si locuitorii lui de acest monstru rau-facator...Numai ca odata cu moartea monstrului,orasul crede ca Superman a murit si el.Lex Luthor realizeaza o clona perfecta a lui Superman,dar nu va fi identic...Adevaratul Superman nu a murit nici el,dupa ce puterile ii sunt redate de asistentul lui robot in laborator,in proportie de doar 67%,el este nevoit sa plece sa se lupte cu propria clona,pentru a redevenii el protectorul orasului...
2 0
alex_il_fenomeno pe 15 Mai 2012 12:48
cred ca la un asa film ajungi in primul rand daca nu ai nimic mai bun de urmarit , iar in al doilea rand pentru ca este supereroul copilariei mele ! trecand peste faptul ca este un film de animatie , firul narativ este excelent , iar tensiunile atat de puternice incat nu ai cum sa nu fii surprins si sa traiesti la maxim orice scena ! iar vocile personajelor , extraordinare , de o rezonanta impresionanta ! Adam Baldwin si Anne Heche merita aprecieri pentru acest film ... surprins am fost de unele scene atat de dure , pe care nu le credeam posibile intr-un asemenea film adresat copiilor ... oricum , per ansamblu este un film reusit .
1 0
ChrisG7R pe 10 Decembrie 2010 17:44
Doomsday, da' cam fara Doomsday.
Desenele astea ar fi fost grozave daca Doomsday nu ar fi fost scos din joc in primele 20 de minute. In rest e tragere de timp. Lex Luthor il cloneaza pe Superman etc etc, da' de ce dracu' l-au numit Superman: Doomsday daca Doomsday nu suceste mai multe capatani de caprioare (cine a vazut desenul, stie --- he-heh). Prea putina brutalitate! :(
0 1

Spune-ţi părerea despre Superman: Doomsday

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Superman: Doomsday
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells