Suburban Girl

(2007)

Iubire ca la carte

Poster Suburban Girl Poster Suburban Girl

Sinopsis Suburban Girl

Mai mult
Suburban Girl

Brett Eisenberg (Sarah Michelle Gellar) este o tânără și ambițioasă scriitoare din New York, care își dorește foarte mult să devină cunoscută. Ea participă la un eveniment important, unde îl cunoaște pe mogulul Archie Knox (Alec Baldwin), care începe să o curteze, să îi trimită cadouri scumpe și să îi dea sfaturi de carieră.

Cei doi încep o relație care merge ca pe roate la început, dar lucrurile se complică atunci când diferența de vârstă se face simțită,…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.4

Caseta tehnică

Produs de

Odd Lot Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Blue Sky Media

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
someone_who_dares pe 26 Iulie 2010 14:47
Un film dragut cu un suiect care e prezent si in viata reala: diferenta mare de varsta intr-o relatie :)
2 0
Vegetarian pe 02 Ianuarie 2013 11:04
la 49 ani Alec Baldwin editor sef la Straharen Plublishing din New York , este pasionat de Sarah Michelle Gellar la 30 ani scriitoare , editor asociat la mica tipografie a lui Alec ..

Este un film potrivit si pt lista : Femei albe - dezavantaje - solutii = vor barbatul perfect dar se plictisesc de el si apoi vor sal otraveasca cu sote de creveti .
Comportamentul ei il determina pe un barbat bogat sa keme acasa o prostituata . El o considera '' Calea de scapare ''

O femeie e preocupata sa revopseasca casa , nu cum sa nu ajunga sotul sa se imbolnaveasca de cancer . Iar dupa ce sa imbolnavit de cancer ii face mancarea lui preferata = crabi cu carapace moale in loc sai faca mancarea care sa ii mai prelungeasca viata .

Este un film potrivit si pt lista : Barbati care au relatie amoroasa sau de prietenie in film cu femei mult mai tinere =… citeşte

1 4
CANTALUP pe 11 ianuarie 2013 19:32
Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteale ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .
Iulidesprefilme pe 09 Septembrie 2018 10:03
Subiectul acestui film nu este nou...am mai văzut din seria referitoare la ascensiunea într-o carieră artistică, la cuplul destrămat nu numai din cauza diferenței de vârstă...nimic special...poate doar interpreții, ca Baldwin și Gellar...
0 0
Dragos.87 pe 01 Martie 2017 12:48
Mi-e mi-a placut filmul asta pentru ca are putin din toate.Este o poveste usoara,interesanta iar cei doi protagonisti se descurca foarte bine.Alec Baldwin este unul din preferatii mei si in acest film a dovedit ca are mult sarm.In momntele de plictiseala merge.
0 1
Amycuta pe 16 Iulie 2015 21:00
Un film interesant :*
0 2

Spune-ţi părerea despre Suburban Girl

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Suburban Girl
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells