Revenge of the Middle-Aged Woman

(2004)

Răzbunarea femeii de vârstă mijlocie

Poster Revenge of the Middle-Aged Woman Poster Revenge of the Middle-Aged Woman

Sinopsis Revenge of the Middle-Aged Woman

Mai mult
Rose il intalneste pe Nathan intr-un avion. 25 de ani mai tarziu, sunt casatoriti, au copii maturi, ea scrie despre carti pentru “Los Angeles Chronicle”, unde el e editor. Nathan vrea s-o paraseasca pentru asistenta ei, Mindy. Si cine il poate invinui? Are un trup incredibil. Dar si Rose are atatea de oferit, insa Nathan e prea orb pentru a vedea.

Lucrurile se inrautatesc: Simon ii spune lui Rose ca ziarul adopta o noua politica, punand accentul pe tinerete si inovatie. Ea nu se mai incadreaza in noul profil.
citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.1

Caseta tehnică

Produs de

Dan Wigutow Productions

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Movie Mix

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 14 Februarie 2013 15:22
Este un film potrivit si pt lista : Categoria 50 - 60 de ani = filme cu actori in rol principal intre 50 si 60 de ani = Brian Kerwin la 55 de ani redactor !? la un ziar din Los Angeles divorteaza la 40 de ani in film , pt a fi cu Abby Brammell ( Mindi ) de 25 de ani . Apoi Bryan Brown la 57 de ani .

Este un film potrivit si pt lista : Femei albe - dezavantaje - solutii =
... Mai departe este spoiler ! ! ( prezentarea deznodamantului sau detalii in plus fatza de cele din sinopsis , pt cei care au vazut filmu si vor sa isi reaminteasca doar anumite parti din el . )

O femeie ii uda cu stropitoarea pantofii sotului ei dupa ce acesta divorteaza , desi nu ia facut nici un rau niciodata - 25 de ani . Pe strada comanda un hod dog cu mustar si il impinge pe fatza sotului care se purta civilizat cu ea . II spune mamei ei ca ii doreste fostului sot sa faca un… citeşte

2 5
CANTALUP pe 14 februarie 2013 21:20
Din pacate cei care nu se numara printre aceia care au patit asa ceva , sau nu cunosc macar pe cineva care a patit asa ceva , deobicei nu vor sa asculte de sfaturile nimanui , si ajung sa invate pe propria socoteale ! Se numeste taxa pe prostie . Cine nu primeste sfat , nu merita sa fie ajutat ! Intotdeauna a fost mai ieftin sa previ decat repari .
monallyssia pe 4 iulie 2015 16:15
Am văzut cu întârziere comentariul tău. Și eu fac parte din categoria 50-60 de anișori dar în general prefer acel film deosebit, impresionant, indiferent din ce categorie de subiecte sau de vârstă face parte. După comentariile de aici, filmul în cauză nu cred că e tocmai pe gustul meu.
Iulidesprefilme pe 03 Iulie 2015 20:53
Soţia părăsită după 25 de ani de mariaj nu se răzbună, ci, pur şi simplu, încearcă să supravieţuiască şocului (soţul a cedat farmecelor unei tinere colaboratoare), dar şi traumei provocate de concediere...Prea mult am spune, pentru o doamnă distinsă, plăcută, inteligentă...mai curând nu e vorba de răzbunare cât de a face o ALEGERE...şi, în final, Rose (care îşi îngrijea trandafirii albi din grădină cu mare dragoste) lasă tot ex-soţului, şi casă, şi grădină...tot...întorcându-se la prima ei dragoste !
1 2
lili22 pe 09 August 2015 07:35
asa ceva se intampla doar in filmele americane
Cand o femeie este parasita pentru una mai tanara, sigur nu va gasi un fost prteten posesor de maslini si casa in Italia.
0 0
xerses pe 04 Iulie 2015 18:19
Sunt multe scene care caracterizeaza bine socul unei femei inselate.
0 1

Spune-ţi părerea despre Revenge of the Middle-Aged Woman

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Revenge of the Middle-Aged Woman
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells