Rally Road Racers

(2023)

Piloții de raliu

Poster Rally Road Racers Postere Rally Road Racers

Sinopsis Rally Road Racers

Rally Road Racers DUB

Pentru a salva casa bunicii sale și întregul sat, un animăluț simpatic, dar extrem de lent, trebuie să își depășească propriile limite și lipsa de experiență pentru a câștiga cursa plină de peripeții Drumul Mătăsii.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.2
Chloe Bennet Chloe Bennet Shelby (voce) J.K. Simmons J.K. Simmons Gnash (voce) Sharon Horgan Sharon Horgan Abby Jacks (voce)
John Cleese John Cleese Archie Vainglorious (voce) Catherine Tate Catherine Tate Juni (voce) Cristian Neacșu Cristian Neacșu Zhi (voce, limba română)
Lisa Lu Lisa Lu bunica Bai (voce) Jimmy O. Yang Jimmy O. Yang Zhi (voce) Coca Zibilianu Coca Zibilianu bunica (voce, limba română)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • The Silk Road Rally

Produs de

Virtuso Productions

Distribuitorul international

CAA Media Finance

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

SUA

Box office Rally Road Racers

Weekend premieră (03.07.2023)
  • Loc 7
  • Spectatori 4.406
  • Încasări (RON) 99.422,00
Total
  • Spectatori 37.632
  • Încasări (RON) 687.399,00
  • Încasări (USD) 153.082,09

Părerea criticului

IoanaTisler pe 13 Iulie 2023 13:30
Piloții de raliu
"Piloții de raliu" (2023), un film de animație scris și regizat de Ross Venokur, este o incursiune într-un univers în care viteza și aventura se întrepătrund cu povești despre prietenie și curaj. Narațiunea are un ritm alert și aventurile neașteptate se îmbină cu relații profunde de prietenie și acte de eroism. Ideal pentru o ieșire la cinema în familie, filmul nu doar că stârnește râsete și oferă un spectacol vizual care îi va captiva pe cei mici, dar le și insuflă copiilor lecții valoroase de viață. În era în care ofertele de divertisment pentru copii sunt atât de variate, "Piloții de raliu" se evidențiază prin autenticitate și prin mesajul său pozitiv.
În centrul acțiunii se află Zhi, un tânăr leneș cu suflet mare și vise mărețe care, în încercarea de a-și salva casa și comunitatea amenințate de dezvoltarea neîncetată a… citeşte

0 0

Spune-ţi părerea despre Rally Road Racers

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells