Muzi v nadeji

(2011)

Muzi v nadeji

Poster Muzi v nadeji Poster Muzi v nadeji

Sinopsis Muzi v nadeji

O comedie spumoasa despre familie, sex si cum se intretine o amanta. Un barbat insurat invata cum sa faca dragoste din nou cu sotia visand la amanta socrului sau. Un film care-ti deschide orizonturile si te binedispune pentru cateva ore.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: lebadusha
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.0

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Țara

Cehia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
DragonMaster pe 01 Iulie 2013 18:31
O comedioara ceha care te binedispune
Acest film are de toate in componenta chiar daca unele momente sunt cliseice ,filmul nu te plictiseste iar cele 3 genuri comedie,drama,romantic sunt bine aplicate si pot afirma ca este unul dintre putinele filme de genul din ultimii ani care au reusit sa ma faca sa afirm ca este unul bun si pe care toata lumea ar trebui sa il vada indiferent de ce gen va place.Ofer nota 7 acestui film pe care il recomand.
2 0
hannibal1948 pe 10 Aprilie 2013 21:04
O comedie foarte buna
Merita vazut acest film este foarte funny eu unul am ras cu lacrimi, foarte buni actorii cehi din ce am observat in filmul acesta!
2 0
cosmin742000 pe 05 Martie 2017 23:51
O comedie romantica ceha , fara clisee , imprevizibila , cu o gramada de incurcaturi, cu putin sex , plasat in momente oportune , cu actrite superbe, si cu putin dramatism , ceva ce americanii nu o sa mai poata face vreodata , pt ca la ei totul este un cliseu , dupa primele 5 minute stii cum se va termina filmul
0 0
narcisson pe 16 Decembrie 2013 00:46
Sincer, nu ma asteptam sa fie asa bun. Filmul nu impresioneaza prin distributie, insa are un scenariu foarte bun, iar genurile drama-comedie sunt bine definite. Dupa parerea mea, pelicula exprima destul de clar si atitudinea noii generatii din Cehia, pentru ca acestia sunt destul de open-minded, iar sexul il au imprimat aproape ca pe o credinta. Cu siguranta, Cehia este o pista pe care am sa merg pentru filme viitoare. Nota mea este 7-Bun.
0 0
Licurici75 pe 23 Noiembrie 2013 16:52
merita vazut
Cu toate ca actorii nu prea au ei carisma si nu se pupa cu rolurile (in special tata socru'), filmul reuseste sa capteze atentia cu un scenariu foarte bun. Un film care da clasa multor drame americanesti
0 0
diMatteo pe 20 Iulie 2013 15:36
Foarte bun filmul
Trebuie sa vizionati aceasta comedioara-drama ceha care sigur o sa va placa. Este si o poveste interesanta.

Din partea mea acord acestui film 8.5/10

0 0

Spune-ţi părerea despre Muzi v nadeji

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells