Mavka. The Forest Song

(2023)

Mavka. Zâna pădurii

Poster Mavka. The Forest Song Postere Mavka. The Forest Song

Sinopsis Mavka. The Forest Song

Mavka. The Forest Song DUB

Mavka, Zâna Pădurii, se confruntă cu o alegere imposibilă între dragoste și datoria ei de gardian față de Inima Pădurii, atunci când se îndrăgostește de un om, tânărul muzician Lucas. O animație plină de amuzament, aventură și magie, producția este perfectă pentru întreaga familie.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.6
Nikki Thomas Nikki Thomas Odina (voce) Nataliya Denisenko Nataliya Denisenko Mavka (voce) Artem Pivovarov Artem Pivovarov Lucas (voce)
Adrian Venete Adrian Venete Frol (voce, limba română) Elena Kravets Elena Kravets Kylina (voce) Serhiy Prytula Serhiy Prytula Frol (voce)
Oleh Mykhailyuta Oleh Mykhailyuta unchiul Leo (voce) Dan Apăvăloaie Dan Apăvăloaie Șuș (voce, limba română) Natalya Sumskaya Natalya Sumskaya (voce)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Mavka: La canzone della foresta
  • Mavka. Lisova pisnya

Produs de

3Beep, Animagrad Animation Studio

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

FILM.UA Distribution

Distribuit in Romania de

Vertical Entertainment

Țara

Ucraina

Box office Mavka. The Forest Song

Weekend premieră (01.05.2023)
  • Loc 2
  • Spectatori 14.323
  • Încasări (RON) 339.168,00
Total
  • Spectatori 90.633
  • Încasări (RON) 1.700.265,00
  • Încasări (USD) 373.158,17

Părerea criticului

Alex.M pe 09 Mai 2023 13:18
Mult așteptatul film animat ucrainean, „Mavka. Zâna pădurii”, a ajuns în sfârșit pe marile ecrane după opt ani de dezvoltare. Regizorii Oleh Malamuzh și Oleksandra Ruban au adaptat cu măiestrie drama fantastica în trei acte "Cântecul Pădurii", scrisă de Lesia Ukrainka, în 1911, într-o comedie fermecătoare, animată pe computer, care se inspiră din mitologia populară ucraineană și slavă.

Distribuția vocala, cu staruri ca Nikki Thomas, Nataliya Denisenko, Artem Pivovarov, aduce la viață istoria captivantă care explorează relația complexă dintre spiritele pădurii și oameni.

Povestea se învârte în jurul blândei și naivei Mavka ce este pusă în fața unei alegeri dificile între iubirea pentru tânărul muzician Lukas și responsabilitatea sa de a proteja Inima Pădurii, în calitate de gardian al acesteia.
Mavka, un… citeşte

0 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
silvia.n pe 25 Mai 2023 19:56
copilul meu de 10 ani nu s-a plictisit
Am vazut filmul in saptamina asta nebuna cu greva in invatamint.Desi nu a fost entuziasmata cind i-am propus acest film,vazindu-l a participat la actiune din plin si mi-a spus la sfirsit ca nu se astepta sa-i placa asa mult.Am iesit din sala cintind amindoua ((o coloana sonora placuta).Actiune dinamica,personaje bine conturate.A avut si o latura morala si didactica.Vesnica dilema: sa fii bun cu cei din jur (si esti luat de slab si ti se pun la indoiala calitatile de conducator) sau sa lovesti fara mila pe cei care (iti) fac rau?Ca de multe ori,MUZICA te scoate din dileme si bucluc.O poveste frumoasa si actuala oricand.A! sa nu uitam latura ecologica:Sa ne pastram padurile cu orice pret,de ele depinde viata noastra si a generatiilor care vor veni (de oameni si vietuitoare de orice fel).Toti facem parte din acelasi mare organism.Cum ar fi sa traiesti fara o parte din corpul tau… citeşte
1 0
Decibalus pe 10 Mai 2023 13:27
Imi pare rau dar copiii s.au plictisit. Poate a contat mult si dublajul RO, total neinspirat. Scenariul interesant, personajele simpatice. Grafica nu foarte extra. Exista actiune si momente amuzante..dar nu a reusit sa demonstreze ca este un film conform publicitatii.
1 0

Spune-ţi părerea despre Mavka. The Forest Song

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Mavka. The Forest Song
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells