Man of God

(2021)

Omul lui Dumnezeu

Poster Man of God Postere Man of God

Sinopsis Man of God

Man of God trl 2

Exilat în mod injust, umilit și condamnat fără să aibă parte de un proces. Man of God prezintă patimile Sfântului Nectarie din Eghina, care trebuie să îndure ura vrăjmașilor lui în timp ce duce mai departe cuvântul lui Dumnezeu.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9
Man of God (2021)
Omul lui Dumnezeu
Cumpără bilete

Caseta tehnică

AKA

  • L'homme de Dieu
  • Saint Nektarios

Produs de

Eurogroup, Saint Maxim the Greek Institute

Distribuitorul international

Fathom Events

Distribuit in Romania de

Videomix , Papa Pictures SRL

Țara

Grecia

Program cinema Man of God în Bucuresti

Următoarea difuzare este luni, 5 decembrie. Vezi programul

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
caius_danciu pe 04 Decembrie 2022 22:59
Un film-surpriză.Viața aspră a Sfântului Nectarie este redată în toată simplitatea ei, realist, fără artificii. 1890- Iubit și apreciat de creștinii egipteni pentru modestia și bunătatea sa, Mitropolitului Nectarie i se înscenează de către o grupare a bisericii ortodoxe un complot la adresa Patriarhului Sofronie, tatăl său duhovnicesc. Motivul: bunătatea și generozitatea sa îl făceau candidatul perfect pentru a deveni Patriarh, însă aceste calități ar fi golit vistieria bisericii și buzunarele preoților. I se interzice sa se dezvinovățească sau să-l întâlnească pe patriarh. Prigonit si hulit continuu, ajunge
să cerșească în Atena, apoi devine predicator pe o insulă refuzată de alți preoți, unde sătenii sunt ațâțați îmotriva sa. Este numit directorul unei școli, devenind un real model pentru adolescenți. Secretarul său, Kostas (… citeşte

1 0
user-638a6fac99029 pe 02 Decembrie 2022 23:37
Minunat!F fain a fost redata simplitatea,smerenia Sfantului Nectarie
1 0
user-638d01db19182 pe 04 Decembrie 2022 22:41
Un film foarte slab, în primul rand din punct de vedere al prestației actorilor. Scene jucate prost, forțate, parca actorii se chinuie sa joace, însă nu reușesc sa transmită nimic, uneori fiind chiar penibil concepute și realizate scenele
Nu pun în discuție subiectul, care e unul interesant, acesta fiind și motivul pentru care am mers sa vad filmul, însă realizarea lui e de amatori

0 0
MINDFREAK85 pe 04 Decembrie 2022 21:06
Hristos în mijlocul nostru! Doamne Ajută la toată lumea! Amin. ☦ ???? ❤️ ⛪ ???? ???????? ????
Post cu folos tuturor în Postul Mare Al Nașterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos Dumnezeul nostru Ziditorul nostru Creatorul Tuturor Celor Văzute și Nevăzute.
Era timpul ca Grecia ???????? să facă un film creștin-ortodox despre Sfântul Ierarh Nectarie Taumaurgul de la Eghina,dat fiind faptul că este leagănul Ortodoxiei,cel puțin așa se spune având Sfântul Munte Athos.

0 0
analuminita01 pe 30 Noiembrie 2022 14:55
Un film foarte bun, foarte educativ, profund care ne transmite ca trebuie sa avem credinta in Dumnezeu. Ca sa reusesti sa treci prin asemenea incercari trebuie sa ai har.
0 0
cosmin_udroiu pe 27 Noiembrie 2022 14:20
Contrat celor spuse de Marian, filmul este în cinema.
Un film ce pare foarte interesant și care cred că merită văzut! ????????

0 0
rory_cris pe 29 noiembrie 2022 09:54
Drăguţă, filmul NU este în cinema! Abia poimâine apare. Aşa că... nu mai duce lumea în eroare. Că l-ai văzut tu piratat, neoficial, e o altă treabă. Şi eu l-am văzut. Dar oficial, pe 2 decembrie va apărea. Mai documentează-te!
Shisui pe 25 Noiembrie 2022 21:58
De curând am aflat că va fi difuzat în cinema. După părerea mea, este un film care merită văzut. Sigur pentru cei care țin aproape de biserică filmul va fi unul care ii v-a mișca. Un film frumos și ușor de înțeles.
0 0
mihaigeniu pe 01 Decembrie 2022 15:10
Ca de obicei un trailer cretin.. ăștia sunt în stare să distrugă orice spiritualitate in orice
0 1
marian_popescu99 pe 12 Noiembrie 2022 14:20
De suflet
Pentru cine nu le are cu Ortodoxia, filmul nu impresionează probababil. Pentru cei care sunt aproape , filmul este minunat de bine făcut. Fără stridențe și fără trucuri cinematografice. Din nefericire nu a rulat pe marele ecran românesc din motive necunoscute mie. Vedem doar filme care agresează subiectul credinței creștine. Dar asta e Agenda.
0 2
Stonewall7Jackson pe 14 noiembrie 2022 11:05
De acord. Filmul este in "contracurent". Tendinta "sustenabila" este a detractorilor credintei.

Spune-ţi părerea despre Man of God

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells