Păreri Joker
(2019)Joker
![]() |
Joker(2019)Joker
Articole despre film
Joker: Delir în doi - tot ce știm despre unul dintre cele mai așteptate filme ale anului
Începe Festivalul Internațional de Film de la Veneția. 2 producții românești vor avea premiera mondială pe Lido
Deadpool 3 devine filmul nerecomandat minorilor cu cele mai mari încasări din istorie
Iată costumul lui Lady Gaga în rolul Harley Quinn!
Joker 2 va avea un buget de producție generos, de 150 de milioane de dolari. Cât va primi Lady Gaga
Vezi toate articolele »
Filme 2025
Index filme
Program cinema
Premiere cinema
- Zăpadă, Ceai și Dragoste...
- Grand Tour
- Jurassic World Rebirth
- Superman
- I Know What You Did Last Summer
Program TV
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe

Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Păreri Joker
Oscar pentru Joaquin Phoenix
:( Smile :)
Să povestim..
Filmul începe direct, te aruncă puternic în mintea lui Arthur, în lumea lui.. Încă de la începutul filmului simți acel gri în care el trăiește, în care se desfășoară. E un om trist, un om distrus, fără speranța, e un om bolnav...
Mai multe despre film nu o să scriu, nu vreau să dezvălui prea multe. O să mă concentrez pe unele situații. În special pe trei momente în care personajul dansează. Nu sunt spoilere, sunt situații care nu dezvăluie nimic foarte important pentru poveste. Poate par irelevante,… citeşte
Merita vazut cred ca este cel mai bun film din ultimii ani
Freud's Joker
Eul personajului principal, este scindat intre Supraeu si Sine. Supraeul este constituit din partea sa vesela, partea pe care este incurajat sa o afiseze permanent cu ceilalti oameni, partea in care emotiile sale negative sunt ascunse pentru a nu-si dezamagi semenii, dar mai ales pentru a nu-si dezamagi mama, care l-a considerat mereu un copil atat de vesel. Insa traumele adanc reprimate rabufnesc , ceea ce a fost refulat se intoarce , masca jovialitatii incepe sa crape, emotiile devenindu-i extreme, de necontrolat. Rasul sau este expresia perfecta a luptei sfasietoare intre ceea ce este si ceea ce trebuie sa reprezinte, intre trauma interioara si ceea ce societatea asteapta de la el.
Sinele lui Arthur, partea sa instinctuala, reuseste sa-si gaseasca exprimarea in… citeşte
Joker
Pur și simplu wow...
Ps: dacă esti adeptul filmelor John Wick, nu îl recomand:)
Prestația lui Joaquin Phoenix-monumentală.
Atentie!
Nu este un film pentru oricine, este un film psihologic si este pentru iubitorii de arta.
Exceptional
Am citit comentariile de mai sus si pot spune ca sunt foarte multi multi care nu au inteles mesajul filmului, dar probabil sunt acei oameni complet "normali" carora ideea filmului li s-a parut oribila chiar daca vad zilnic la stiri cazuri mai oribile si alea reprezinta realitatea. Fiecare cu parerea lui, dar pentru iubitorii genului este un film care nu trebuie ratat.
Toate stima si vizionare placuta.
Per total este o capodopera de arta marca DC care da impresia ca vine puternic din spate cu filme din ce in ce mai bune in 'lupta' directa cu cei de la MARVEL
Jokermențial
Părerea mea și a celor 99 de persoane din sala de cinema.
O sigura persoana a apreciat filmul dar clar are nevoie de alt dealer ????
Omoară 5 oameni, rade mult din cauza pastilelor si cam atat. Nimic special...
Un nihilism aprofundat, care definește pragul materializarii nebuniei, personajul principal realizând comedia prin prisma chaos-ul.
Rusine pentru nota exagerată data acestui film de tot rahatul...
Phoenix alege roluri profunde, solicitante, pt care se transforma. Joker le depaseste pe toate. Nota 10. Un actor complet.
De vazut la cinema.
Joker 2019 - un film de savurat
NU ESTE BLOCKBUSTER, mediocritatea este in sala 2... no offence.
doamne fereste !
Pe langa faptul ca acest actor este de o uratenie inimaginabila ,nu are nimic ,dar absolut nimic de a face cu acest rol.O interpretare de junior la academie ,nici un pic de implicare si ""feeling"" cu personajul. Z-E-R-O !!!
A trebuit sa-l mai vad odata. Filmul este drama unui baietel traumatizat crescut de o mama bolnava psihic. De aici semnalul de alarma, traumele suferite in copilarie nu se vindeca, sunt o trambulina pt bolile psihice.Finalul apoteotic nu este altceva decat manifestarea tribala, o caracteristica a speciei, parca era Miron Cosma cu minerii. In Romania 250.000 de copii cresc fara parinti care sunt la capsuni in Spania sa vedeti ce jokeri om' avea curand.
Joker: Povestea inceputului
Ce fel de JOKER esti daca nu razi la propriile tale glume?
"- Ce-ai facut, m-ai urmarit? Am crezut ca vei jefui banca.
- Am s-o jefuiesc maine, am si pistol."
Scena la care amicul nostru Joker nu schiteaza nici un zambet. Ma gandesc ca poate n-a fost poanta buna.
Zic sa trecem peste sa nu ne cramponam, ca vor urma 2 ore de neuitat. Asa si este.
Intr-un oras pe nume Gotham in care in fata bancii centrale sunt gropi precum pe drumurile din judetul Galati(cine e
de acolo cunoaste ce zic) avem un individ cu probleme la mansarda care rade isteric tot filmul(mai putin la glumele lui),
un primar, Thomas Wayne(tatal micutului BATMAN, care avea vreo 8-9 anisori in film; si pana se face el mare pe Joker
il scoate Dancila la pensie anticipat si adio confruntare), o negresa focoasa vecina de apartament cu… citeşte
Asta este una dintre regulile nescrise ale vieții și totodată poate un îndemn la cumpătare atunci când vine vorba de judecata unui comportament neadecvat, tot mai des întâlnit în ziua de azi.
"Joker" este (doar) o exacerbare a unor suferințe intrinseci, nu aprinde un dialog constructiv după vizionare, nu trimite către alte interpretări, este pur și simplu crud și trebuie consumat ca atare. Acesta este și principalul motiv pentru care a stârnit controverse, însă comportamentul lui Arthur trebuie privit ca un efect, ca o consecință nicidecum ca pe un manifest ținând cont de lipsa de discernământ a nevroticului.
Filmul de artă.
Interpretare magistrala