Ispoved neznakomtsu

(1995)

Confidentele unui necunoscut

Poster Ispoved neznakomtsu Poster Ispoved neznakomtsu

Sinopsis Ispoved neznakomtsu

In 1907, la Sankt Petersburg, tanara si nepasatoarea Natalia are totul pentru a fi fericita: un baietel minunat, un sot bogat, care ii acorda libertate deplina, barbati care s-o faca sa se simta dorita. Cu toate acestea, intalnirea intamplatoare cu un necunoscut ii va schimba definitiv viata.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
- -
3 păreri
sub 5 voturi
Nota IMDB: 5.2

Caseta tehnică

AKA

  • Confidences à un inconnu
  • Shared with a Stranger

Țara

Franta, Rusia, Italia

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 19 Septembrie 2015 19:08
O poveste rusească plictisitoare
Nu orice scriitor rus este un Tolstoi, nu orice poveste rusească are farmecul ”Annei Karenina”. Filmul franco-rusesc ”Confidences à un inconnu” își poartă spectatorii pe străzile din Sankt Petersburg, nereușind să-i introducă decât superficial în atmosfera metropolei ruse de la începutul secolului al XX-lea. Drama Nataliei Fiodorovna, prinsă la mijloc între un soț bătrân ce a fost asasinat și doi amanți tineri cu care nu împărtășește aceleași idei, mi-a trezit doar o stare de plictiseală.
3 3
bizonul pe 10 Decembrie 2015 07:16
Nu sunt deacord ca filmele de pe Tv. 1 sa fie programate noaptea dupa ora 00. Un film se transmite incepand de la aproximativ ora 20.00- 20.30 cu reluare dimineata. Cine mama naibi se uita la un film la aceasta ora cat ar fi el de bun! Este o televiziune de stat , nu-i particulara si filmele au fost programate seara si toti au fost multumiti indiferent de ce schimb erau. Nici pensionarii cu atat mai mult cei din vacante nu pot sta la aceasta ora in fata televizorului. Ptr. cei din diaspora sa se transmita de pe Tv,R. International.
0 0
bizonul pe 10 decembrie 2015 07:27
Nemaipunand in discutie faptul ca in zona rurala , familiile nu au cablu , iar cinematografele satesti au disparut. Fiecare ar vrea sa vada un film seara, dupa o zi activa. Sera, nu dupa ora 21.00 sau 22.00 cand este deja mult prea tarziu.
Iulidesprefilme pe 11 Decembrie 2012 17:51
Mi s-a părut un film bun, poate pentru că îmi place William Hurt.
0 0
eduard_stratan pe 18 septembrie 2015 21:45
Mie nu mi s-a parut asa bun, cu toate ca imi place de Sandrine Bonnaire!!!

Spune-ţi părerea despre Ispoved neznakomtsu

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells