Articole Golden Boy

(2013)

Golden Boy

Sinopsis

Serialul "Golden Boy" este o drama despre ascensiunea rapida a politistului Walter William Clark Jr, care devine cel mai tanar comisar din istoria New York-ului si pretul pe care il plateste pe plan personal si profesional pentru a-si atinge acest scop.

In timp ce da un interviu despre cariera lui, isi aminteste drumul sau de la un copil sarac catre unul dintre cei mai puternici oameni din politie. Dupa doar trei ani ca si politist, actiunile eroice ale lui Clark, ii dau curaj sa ceara si sa si primeasca o nemaiauzita promotie, pe postul de detectiv la departamentul de omucideri, lucru care ii enerveaza pe membrii departamantului care sunt nerabdatori sa il vada esuand. Clark il primeste ca partener pe detectivul veteran Don Owen care mai are doar doi ani pana la pensionare, lucru care il dezamageste pe Clark, el sperand ca il va primi ca partener pe detectivul Christian Arroyo, un detectiv de gradul intai, "cainele alfa" al diviziei, care e la fel de ambitios ca si Clark, dar fara moralitate.

Partenera lui Arroyo este detectivul Deborah McKenzie o politista dura, a treia generatie de politisti din familia ei si singura femeie din departament. De asemenea din departament face parte si Joe Diaco, un detectiv cu foarte multe relatii, conexiuni si nenumarate resurese, pe care Clark le gaseste foarte folositoare. Desi scopul sau este sa avanseze pe plan profesional, punctul sensibil al lui Clark este sora sa Agnes, o adolescenta care se baga in tot felul de incurcaturi periculoase si de care el are grija. Clark isi bazeaza deciziile in privinta carierei exclusiv pe nevoia sa de a reusi cat mai repede posibil. Curand va afla ca aceasta calatorie epica este plina de consecinte.

Sinopsis (en)
jinglebells