Păreri Ghinionistul

(2017)

Ghinionistul

Ordonează după
borisvultur pe 11 Decembrie 2017 19:03
Emisii diferite
E un film onorabil, cu actori buni, dar scenariul nu e definit, conține emisii diferite. De la ritm comic, ajungem la scena cu Robert și Sonia la barul nocturn, care e reușită, dar pare a fi din alt film. Am înțeles : lume de mafioți, interlopi, spital scorojit, absurdoid, kafkian....dar imaginile din avion- Reșița, Anina - arată ținuturi fabuloase, ca să impresioneze publicistic, în discordanță cu lumea care le populează în film.
2 0
PopaVasilica pe 12 decembrie 2017 02:36
actori foarte buni precum Dorian Popa.....
mirodoni pe 15 Decembrie 2017 09:53
„Ghinionistul” - sau „Cu sacul la pomul scuturat” http://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?p=1656937#post1656937

Atenție, conține spoilere! Dar nu vă faceți griji, puteți merge liniștiți la film. Cine vrea să râdă, râde și degeaba!
Un cronicar amabil spunea că lungmetrajul regizat de Iura Luncașu, „Ghinionistul” reușește să evite clișeele. Probabil s-a născut mai de curând, ca și Salex Iatma şi Radu Gabriel, care au semnat scenariul alături de regizor.

Din păcate, „Ghinionistul” este un mare clișeu, de la titlu, până la ultimul cadru. Nu voi face acum inventarul filmelor din care provin clișeele componente, pentru că ar fi prea multe, dar voi pomeni o parte din clișeele folosite aici.

Filmul începe cu chiriașul, Robert, interpretat de Vlad Logigan, care nu-și poate… citeşte

1 0
Tudor-Cristian pe 12 Decembrie 2017 13:40
Modest
Luat ca un întreg, filmul e bunicel, avem de a face cu o comedie ușurică, însă gagurile nu sunt chiar originale. Umorul negru, morbid, în forma în care apare în film, este împrumutat din alte producții de comedie, nu neapărat filme de lung metraj, dar este spumos pe alocuri. Însă,povestea nu are ritm, nu e convingătoare şi nu reușește să te implice decât foarte greu şi foarte putin către sfârșit. În afară de Gheorghe Visu, care emană valoare, pentru că este un actor ce face diferența, personal n-am apreciat nimic deosebit la distribuție. Nici măcar jocul neconvingător al lui Virgil Ianţu, care se vede că nu are de a face cu actoria.

Decorul şi imaginile sugerează un oraș blazat, personaje fără viată şi emoție, o atmosferă ce pare greu de captivat. În schimb, coloana sonoră este foarte ... interesantă. Pare că nu are ce căuta în… citeşte

1 1
user-5a2d7f71e3cc0 pe 10 Decembrie 2017 20:41
Numai actori de renume, cred ca mai bine ma uit la stele
1 2
CarlossIlich pe 19 Noiembrie 2018 03:08
Jenant site Cinemagia - Comentariul n-are nicio legatura cu filmul
Jenant site, Cinemagia ! A nu stiu cata oara cand nu sunt in stare sa publice numele personajelor din filme. Au pus 3-4 nume acolo, sa fie puse si gata. Restu', nu mai stii cum ii cheama.
0 0
user-5b77393aa2819 pe 18 August 2018 00:08
Poate cineva să-mi dea site-ul unde pot vedea sau Descarcă filmul
0 0
user-5aae08c426acf pe 18 Martie 2018 08:38
Unde vad filmul gratis întreg? Va rog spuneți medicului va rog că vreau sal vad te rog
0 0
monikme pe 09 Ianuarie 2018 12:26
E o comedie de vazut - mai jos detalii
Ghinionistul e o comedie misto. Nu e filozofie, pentru ca nu e genul filmului de asa natura. Te face sa razi, uneori chiar zgomotos in sala.

Mai multe detalii despre film aici - http://monicascrie.ro/filmul-ghinionistul/

Am avut o discutie interesanta si cu Codin Maticiuc despre Ghinionistul si cinematografia romaneasca. O sa va dea de gandit - http://monicascrie.ro/interviu-codin-maticiuc/

0 0
sabinalin pe 11 Decembrie 2017 23:20
Luni seara, Centrul cultural Eugen Ionescu din Slatina, jumatate de sala plina ceea ce nu-i putin lucru la un film romanesc al zilelor noastre. Discutie intre doi tineri spectatori categoria under 18: "La ce film romanesc am mai fost noi?" "La Doua lozuri". "A fost frumos..." Au nimerit bine, filmul de fata isi propune sa fie din aceeasi categorie adica o comedie cu umor inteligent, pe alocuri chiar reuseste desi calitatea nu-i din pacate aceeasi poate si pentru ca Iura Luncasu nu-i Paul Negoescu, nici scenariul nu-i intr-atat de istet in ciuda faptului ca povestea e destul de lin curgatoare, speram ca voi rade un pic mai mult, noroc cu talentul major al lui Radu Gabriel, omul e o bogatie comica cum rar intalnim in tristul peisaj al zilelor pe care le traim, daca l-ati ratat mergeti sa-l vedeti in Tarelkin la Metropolis sau in spectacolele de la Teatrelli, confirma Vlad Logigan, aparitie… citeşte
0 0
utzag pe 19 Ianuarie 2018 21:28
Unul din cele mai bune filme romanesti din perioada post comunista. Nu-l ratat, atat am avut de spus.
0 1

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells