Foodie Love

(2019) - Serial TV

Dragoste cu sare și piper

Poster Foodie Love Poster Foodie Love

Sinopsis Foodie Love

Doi tineri se întâlnesc printr-o aplicație a iubitorilor de mâncare. De-a lungul mai multor întâlniri, ei descoperă unde li se suprapun gusturile și dacă pasiunea pentru mâncare este suficientă pentru a da naștere iubirii adevărate.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
felicia_seceleanu pe 16 Aprilie 2020 22:34
Frumos
Ceva frumos! Un serial HBO realizat in Spania. L-am tot ocolit. Ma asteptam la o comedie romantica usoara... s-a dovedit mult mai mult - un amestec, uneori sufocant, de mâncare, muzică, culoare și emoție pură. Daca treci de primele 2 episoade, povestea se intensifică si te prinde sigur. Nu ma asteptam sa fie asa misto! Este ca o poezie - romantic, trist, intens, colorat. Si spoiler: cele mai intime ganduri si emotii sunt expuse doar noua, telespectatorilor. Aaa ... e un serial cu 2 personaje, fara clisee si trebuie sa mancati inainte de vizionare.
1 0
Andrei_Filmagica pe 05 Decembrie 2020 01:44
Dragoste.Mâncare.Învățăruri.Emoții
Un serial relaxant de dragoste cu dialoguri inteligente, fără prea multe clisee. Povestea de dragoste se construiește minuțios treptat,chiar dacă nelipsitul happy-end vine oricum.
Dacă in primele episoade, cei doi se familiarizează unul cu celălalt, existând mai multe gânduri intime pe care numai telespectatorii le stiau, lucrurile alunecă pe o pantă picantă, echilibrând balanța fragilă creată la inceput.
Ultimul episod este atent construit, ni se dezvăluie motivul pentru care ea ,,își tot rupea coaja rănii chiar inainte să se cicatrizeze,, după cum ni se spunea in episodul cu primul sărut.
Per ansamblu, un serial bun de weekend care merită văzut pentru cele două personaje principale care joacă foarte natural

0 0

Spune-ţi părerea despre Foodie Love

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Foodie Love
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells