Păreri Der Schatz im Silbersee

(1962)

Comoara din lacul de argint

Ordonează după
Iustinianus pe 01 Februarie 2014 23:21
Este poate cel mai bun film din seria Winnetou din prisma faptului ca prezinta unele obiceiuri specifice indienilor (ritualul pipei pacii, judecata).
1 0
cosmin_kedii pe 01 Septembrie 2013 11:24
Succesul a marcat începutul unei serii de filme despre seful Winnetou Apache si prietenii săi albi .
1 0
bizonul pe 13 Martie 2020 07:06
Filme adevarate despre noi si necazurile noastre, despre specia umana, despre expansiunea europenilor in americi, despre colonizarea vestului. Tot ceace ii trebuie uni film ca sa fie bun, real si adevarat. Nu ce vad eu astazi, unde tineretul este bezmetic si apreciaza filmele proaste, ce le voi enumera eu doar cateva dintre ele; Hellboy, Beowulf, Fratii Grimm, Solomon Kane, Hary Poteer, Dracula, Wild Wild West..., Detectivu lu' Peste, Edward maine foarfeca, Fantoma calaretului fara cap, Blade,Van Helsing, Nemuritorul si multe altele... Filme idioate ce ar trebui interzise.
1 1
rodica_vargolici pe 19 Octombrie 2017 21:23
NOSTALGIE
Old Shatterhand interpretat de Lex Baker n. 1919 -d. 1973 la 54 ani
cu ocazia acestui film mi-am intalnit sotul in anul 1978 !!!

1 1
Deceoare pe 14 Martie 2020 16:56
Western est-european din anii comunismului
În Arkansas, o diligență este jefuită de banda colonelului Brinkley. Ceea ce caută de fapt banda este o hartă a comorilor pe care o poartă doi pasageri. Cu toate acestea, domnul Engel are doar jumătate din hartă. Cealaltă jumătate a hărții comorii este deținută de partenerul lui Engel, un domn Patterson. Chiar și așa, gașca îl ucide pe Engel și îi fură jumătatea de hartă. Mai târziu, Fred Engel, fiul pasagerului omorât, a căutat ajutor pentru a găsi ucigașii tatălui său și pentru a recupera jumătatea de hartă. El îi contactează pe faimosul cercetaș de frontieră Old Shatterhand și fratele său de sânge Apache, Winnetou. Cei trei bărbați și-au propus să prindă ucigașii. Fred Engel le dezvăluie celor doi prieteni că harta lipsă a tatălui său identifică locația unei comori de aur la Silver Lake. Se îndreaptă spre ferma deținută de… citeşte
0 1

Spune-ţi părerea despre

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

jinglebells