Bob Marley: One Love

(2024)

Bob Marley: One Love

Poster Bob Marley: One Love Postere Bob Marley: One Love

Sinopsis Bob Marley: One Love

Mai mult
Bob Marley: One Love

Bob Marley: One Love celebrează viața și muzica unei legende care a inspirat generații întregi prin mesajul său de dragoste și unitate. Pentru prima dată pe marele ecran, descoperiți povestea puternică a lui Bob Marley despre depășirea adversității, pășind în culisele din spatele muzicii sale revoluționare. Produs în parteneriat cu familia Marley și avându-i ca protagoniști pe Kingsley Ben-Adir în rolul legendarului muzician și pe Lashana Lynch în rolul soției sale Rita, Bob Marley: One Love se lansează…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

AKA

  • Bob Marley - One Love

Produs de

Paramount Pictures, Plan B Entertainment, Tuff Gong Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Paramount Pictures, Paramount+

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA

Box office Bob Marley: One Love

Weekend premieră (12.02.2024)
  • Loc 4
  • Spectatori 7.834
  • Încasări (RON) 227.619,68
Total
  • Spectatori 21.668
  • Încasări (RON) 576.829,95
  • Încasări (USD) 125.320,60

Părerea criticului

IoanaTisler pe 14 Februarie 2024 17:55
Bob Marley: One Love (2024)
Bob Marley: One Love (2024) este o premieră în industria cinematografică de la Hollywood, marcând primul biopic major dedicat genului muzical reggae. Sub îndrumarea regizorului Reinaldo Marcus Green, filmul își propune să aducă pe ecran povestea vieții legendarului Bob Marley. Scenariul este o colaborare între Terence Winter, Frank E. Flowers, Zach Baylin și Reinaldo Marcus Green, bazându-se pe o poveste creată de Winter și Flowers iar coloana sonoră poartă semnătura lui Kris Bowers și, bineînțeles, a lui Bob Marley. Pelicula este atât un omagiu adus lui Bob Marley, cât și o explorare a impactului său asupra muzicii, culturii și societății.
Din distribuția filmului fac parte Kingsley Ben-Adir, în rolul lui Bob Marley, Lashana Lynch, în rolul Ritei Marley și James Norton în rolul lui Chris Blackwell. Alături de acești actori principali regăsim și… citeşte

0 0

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
user-5bf0fe8d499ef pe 17 Februarie 2024 15:54
Impresionant, noua ne-a placut foarte mult. Este un film pentru iubitorii de muzica buna care stiu cine a fost Bob Marley, pentru cunoscatori. Am vazut cam tot ceea ce au fost filme pe acest gen, acesta este undeva in top. Este doar o parere personala.
3 0
user-6314bf7e2b54c pe 03 Martie 2024 17:51
Un film ca un balsam pentru cei ce trăiesc pentru și prin muzica unu iartist de excepție.
1 0
circarul pe 20 Februarie 2024 21:07
Am fost in weekend la cinema sa il vad, recomand !
1 0
marian_popescu99 pe 03 Aprilie 2024 00:24
Mă mir că Hollywoodul mai dă voie la producția unui film bun, fără ideologie neo marxistă sau corectitudini politice. Un film bun spre foarte bun. Dincolo de banda sonoră ok, actorii necunoscuți mie, au jucat foarte convingător. Chiar nu am mai văzut de ceva vreme un film care să transmită o emoție autentică.
0 0
dany6960 pe 02 Martie 2024 08:24
Nu plange, muiere
Un film extrem de slab si dezamagitor. Toata viata mea am crezut ca Bob Marley e un geniu. Dar am realizat cat inseamna o virgula: No Woman, No Cry. Despre cancer mai nimic in film, despre droguri nici atat, ce sa mai vorbim despre femei. Mai mult un film Politic si nu, nu vorbesc acum despre jucatorul lui Dinamo. Nu ramai dupa vizionare decat cu cuvintelle lui de pe genericul de final in care intrebat fiind daca e bogat raspunde: "Bogatia mea e viata."
Si ca sa inchei cu un banc: "Stiti ce zice Bob Marley cand intra prima data la o ora de curs intr-o scoala? Ia, toata lumea sa soata o foita."

0 1
CosmaAlexandru pe 17 Februarie 2024 00:33
EXTREM DE SLAB!
Dar tot il recomand... altul cu BM nu stiu....

0 2

Spune-ţi părerea despre Bob Marley: One Love

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Bob Marley: One Love
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells