Baby on Board

(2009)

Copil la bord

Poster Baby on Board Poster Baby on Board

Sinopsis Baby on Board

Baby on Board

Atunci cand Angela ramane insarcinata accidental, chiar in momentul in care se afla la apogeul carierei sale, viata sa alaturi de sotul ei, un avocat de divorturi, e intoarsa pe dos. "Baby on Board" incepe cu o sarcina neplanificata si conduce la o aventura in care Angela si Curtis trebuie sa faca fata chiar si amestecului celor mai buni prieteni ai lor. Toate acestea risca sa escaladeze intr-un razboi al sexelor.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: valik
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.2
Jerry O'Connell Jerry O'Connell Curtis Heather Graham Heather Graham Angela Lara Flynn Boyle Lara Flynn Boyle Mary Radcliffe
John Corbett John Corbett Danny Katie Finneran Katie Finneran Sylvia Tommy Bartlett Tommy Bartlett Company Executive
Jordon Hodges Jordon Hodges Anthony Starke Anthony Starke Dr. Robert Taylor Suzy Brack Suzy Brack ospătăriţa de la pizza
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

A Plus Entertainment

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Angry Monkey Entertainment

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Carcotasu pe 15 Martie 2010 15:09
Baby on board
Baby on Board este un film despre care nu prea stiu ce sa zic. Pentru ca nu am rezistat pana la final.
O pierdere de timp si bani, in cazul in care alegeti cinematograful.
Se vrea o comedie romantica, dar in aproape jumatate de ora nu am depistat nici o gluma, iar romantismul nu e tocmai punctul [...] citeşte

3 0
bizonul pe 5 septembrie 2015 07:19
Cand comentez eu, astazi intr-o Sambata filmul este prezentat la ora 00 pe Antena 1 , asa ca porst sau bun este acelasi lucru. Nici pensionarii nu stau sa vada un film la acea ora. Dar ce deranjeaza mai mult este faptul ca seara , ora dedicata filmului, avem idiotenia "Mireasa ptr. fiul meu".
sweetdya pe 10 Martie 2010 11:48
Sec, nu am ras mai deloc. Ma asteptam la mai mult de la Jerry O'Connell. Un film tipic americaniilor ba se cearta ba se impaca cu o tema banala. Nu mi-a placut!
2 2
Rihanna pe 02 Noiembrie 2009 11:39
Cam asa arata o cearta conjugala la americani, ca acest film. Fara rost, fara mesaj, cu multe jocuri de cuvinte! Romanii mai arunca ceva din arsenalul legat de pasari (puii mei, pana mea). Dar, deh, traim in Romania, si asta ne ofera posibiltatea sa divagam.
Angela si Curtis sunt un cuplu tanar, frumos, de viitor. Ea dezvolta un proiect interesant in cadrul unei companii care ii ofera posibilitatea sa produca un parfum pentru femeile gravide. El, un avocat fara scrupule care castiga cazurile fara dificultate, de parca ar fi “The Devil’s Advocate”. Este atat de bun in domeniu incat este angajat de o tanara atragatoare, care s-a maritat din interes cu un nonagenar, numai pentru a-i castiga un proces stupid pe tema ” de ce nu moare mai repede? Asa am crezut cand l-am luat de sot!”

1 0
mihaelatb pe 02 Octombrie 2010 15:12
doamne ce prost film! oare Heather Graham chiar stie sa joace sau cele doua -trei filme bunisoare sunt accidente?!cel mai tare mi-a fost rusine pentru John Corbett! ! a fost atat de penibil ,slab, uneori chiar dezgustator incat ma mir cum a mai avut curajul-dupa acest rol - sa-si mai priveasca publicul in ochi ?
1 1
neagga2 pe 17 Iunie 2009 23:18
Un film ce nu sare departe de tipica comedie americana cu doua cupluri ce par sa aiba probleme mai ales atunci cand intr-unul dintre ele apare si un copil nedorit...
1 1
xerses pe 17 Februarie 2012 22:53
Foarte frumoasa povestea si teribil de amuzanti actorii....
0 0
alex_il_fenomeno pe 02 Ianuarie 2012 19:37
a fost un film amuzant , o comedioara placuta , care , desi nu a excelat in poante , a mentinut un ritm decent prin poante bine pozitionate si personaje care mai de care mai agitate de o veste care mereu are acelasi impact ! Heather Graham a fost din nou in mare forma , facand un rol ireprosabil , iar Jerry O'Connell s-a prezentat admirabil , ca intotdeauna . filmul merita vazut , si nu doar pentru o vizionare .
0 0
IulianManea54 pe 02 Ianuarie 2012 10:08
Un film slab. Nu m-a amuzat cu nimic.
Comedia din film este deja expirata din mult. Sper sa nu faceti greseala sa va uitati la el pentru ca sunt alte filme mai bune de vazut.

0 0
tonymaestrul pe 28 Decembrie 2011 20:31
O comedie destul de draguta. Sa nu va asteptati la cine stie ce. Merge
0 0
amalisimona pe 19 Decembrie 2011 13:17
No funny, just dummy!....ca sa rimeze
Am citit sinopsisul inainte sa vad filmul si ma asteptam la ceva mult mai bun, subiectul fiind unul interesant si de actualitate, dar am descoperit un film stupid, fara pic de umor. Nota 4.
0 0
miha.dariciuc pe 18 Iunie 2011 19:36
O comedie neamuzanta ! Ar putea fi calificat in orice fel ,ca drama dar in niciun caz ca si o comedie .
In rest este bunicel,nu exceleaza.
5 stelute pt ca au lucrat atatia oameni la el .

0 0
brigitte_k22 pe 28 Februarie 2011 14:07
Treaba ca Angela si Curtis au stat impreuna si nu si-au vorbit cateva luni intregi mi s-a parut total aiurea. Cum sa traiesti alaturi de sotul/sotia ta atata timp, fara sa va discutati problemele ca niste oameni maturi???
0 0
SIMYNA pe 27 Februarie 2011 20:19
foarte tare filmul ,o comedie clasica si foarte reusita...smekera faza cand ii zice ca e insarcinata
0 1
TrixKode pe 07 Februarie 2010 00:32
Comedie? N-am ras deloc. Poate drama, dar comedie in nici un caz.
0 1
roxxy pe 22 Ianuarie 2010 23:21
pt o vineri seara e bun,dar nu depaseste c nimic clasicul acestor comedii
0 1

Spune-ţi părerea despre Baby on Board

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells