Angels and Insects

(1995)

Îngeri și insecte

Poster Angels and Insects Postere Angels and Insects

Sinopsis Angels and Insects

Filmul este un studiu asupra unei familii din înalta societate a Angliei din perioada Victoriană. William Adamson, un tânăr om de știință este introdus în familia Alabaster de capul familiei. William se căsătorește cu fiica cea mare a reverandului și începe să studieze miile de insecte aflate în imensa grădină a proprietății. Dar curând William descoperă că în spatele aparențelor perfecte ale familiei Alabaster de fapt sunt niște secrete groaznice.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.8
O nominalizare Oscar, o nominalizare Cannes
Vezi toate premiile
Mark Rylance Mark Rylance William Adamson Kristin Scott Thomas Kristin Scott Thomas Matty Crompton Patsy Kensit Patsy Kensit Eugenia Alabaster Adamson
Anna Massey Anna Massey dra. Mead Douglas Henshall Douglas Henshall Edgar Alabaster Saskia Wickham Saskia Wickham Rowena Alabaster
Annette Badland Annette Badland Lady Alabaster Jeremy Kemp Jeremy Kemp Sir Harald Alabaster Paul Ready Paul Ready Tom
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

Playhouse International Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

MGM Home Entertainment

Distribuit in Romania de

Audio Visual Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
into_the_labyrinth pe 06 August 2010 18:23
Peliculă de epocă, cu personaje din vremuri apuse, dar cu o intrigă cât se poate de actuală. Sunt excelent redate defecte precum infatuarea, invidia, depravarea, mentalităţile găunoase, toate sub masca aşa-numitei perfecţiuni şi a educaţiei înalte. Eroul filmului aterizează în mijlocul unor evenimente şi personaje ce contravin concepţiilor sale, dar se adaptează cu abilitate şi diplomaţie. Din ciocnirea a două lumi ies deseori lucruri interesante, iar finalul este într-adevăr halucinant şi total neasteptat. Un film foarte bun, care tb neapărat văzut!
4 0
mihai negrea pe 29 Iunie 2006 02:37
Foarte interesant de urmarit evolutia insectelor in paralel cu cea a oamenilor. Clar merita vazut, se pot trage concluzii multe. Ficare poate gasi ceva care sa-i fie de folos, daca se gandeste, cauta, vrea sa descopere, crede ca-i poate largii viziunile sau ii poate starni imaginatia. Gasim exemplu omului moderat si inteligent, studios si intelectual independent, omul subjugat instinctului sexual ( foarte bine realizate scenele de dragoste, nu de sex deci ), omului macinat de anii greii ce-i macina trupul trecut prin totate valurile vietii cu creerul lucid si rece in fata mortii ; gasim agonia si moartea, nunta , nasterea , incestul , pasiunea , gogomania si grandomania. Nu va raman decat sa cautati si sa descoperiti. E posibil sa va placa !
3 0
Iulidesprefilme pe 12 Martie 2013 17:40
Un film care ar putea trece neobservat dacă în distribuţie n-ar fi Kristin Scott Thomas...
1 0
pisicuta1 pe 03 August 2014 21:29
un film bun de epoca care poate trece neobservat ,dar merita vazut,!
0 0
Badea Octavian pe 29 Iunie 2006 16:07
Acest film mi s-a parut destul de nesimnificativ in concordantza cu activul de filme vazute pana in prezent.Subiectul este conceput fara relevantza unde actiunile sunt imbinate fara perspectiva si naucesc posibilul vizionant.Un film banal care pt o persoana pasionata de filme nu va putea crea pasiunea de-al putea urmarii pana la final.
-Continut de scene abiotice,irationale cu subiect impropriu lipsit de suspans,numar mic de actori fara licentza,toate stranse intr-o imitatie de film ce nu merita vazut.

0 3

Spune-ţi părerea despre Angels and Insects

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Angels and Insects
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells