Wonder Woman revine pe micul ecran!

de Cristina Grigore în 18 Feb 2011
Wonder Woman revine pe micul ecran!

A fost aleasă actriţa care va readuce pe micile ecrane aventurile supereroinei DC Comics, ce au aprins în anii ‘70-‘80, imaginaţia fanilor. Adrianne Palicki va fi, aşadar, Diana Prince în rebootul francizei al cărui episod pilot va urma scenariul lui David E. Kelley (Ally McBeal, Boston Legal), anunţă Reuters.

O încercare de a aduce personajul Wonder Woman în cinematografe i-a aparţinut lui Joss Whedon, care a depus ceva efort pentru acest proiect acum câţiva ani. Noile filme Superman, Batman şi Green Lantern au pus însă în umbră numele celebrei eroine, croindu-şi drum spre marele ecran.

Actriţa de 27 de ani care va lua locul Lindei Carter a obţinut partitura fără competiţie, fiind singura actriţa invitată să dea probe pentru rol. Palicki  a devenit cunoscută prin apariţia în serialul difuzat pe NBC, Friday Night Lights. Printre alte seriale, a avut o apariţie şi în Smallville, ca Supergirl.

Anul trecut a apărut în comedia Elektra Luxx, alături de Carla Gugino, Malin Akerman, Joseph Gordon-Levitt, dar şi în Legion, alături de Paul Bettany. O vom putea vedea curând în remake-ul la Red Dawn (Invazia Roşie), unde l-a avut drept coleg pe viitorul Thor, Chris Hemsworth.

Noul serial va reinventa personajul Femeii Fantastice şi o va transforma într-o eroină care încearcă să păstreze un echilibru între faptele eroice, carieră şi viaţa personală. Episodul pilot, semnat de David E. Kelley, va fi plasat într-o realitate alternativă unde publicul este deja conştient de faptele acesteia. Apar legături cu universul Iron Man şi facem cunoştinţă cu antagonista, Veronica Cale, directoarea unei companii farmaceutice a cărei invidie o are drept ţintă pe Femeia Fantastică.

Jeffrey Reiner, sub cîrma căruia Palicki a stat şi în Friday Night Lights, a fost alegerea producătorilor şi pentru regia noului serial Wonder Woman.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Paulie pe 18 februarie 2011 10:46
Marfa, de altfel un proiect Wonder Woman era de asteptat din moment ce in urma cu cateva luni cei de la DC Comics au scos interdictia care a durat mai bine de 20 ani pusa pe respectivul personaj (de aceea nu am vazut personajul in Smallville, sau alte adaptari DC, exceptie facand animatiile din anii 90 (Superman/Justice League da si acolo a fost mult tam-tam si rugaciuni in genunchi pana au fost de acord). Astept cu nerabdare sa vad ce iese (daca e implicat si Joss Whedon cu atat mai bine)
Piratu pe 18 februarie 2011 11:59
da ar merge numit Wonder WoMan.......
JohnnyAddams pe 18 februarie 2011 16:36
Nu era nevoie de asa ceva.....se putea un film "Justice League", dar nu un ripoff.
Criss pe 18 februarie 2011 17:07
Nu a jucat rolul Supergirl in Smallville, a avut 1 singura aparitie in care personajul ei se dadea drept Kara (Supergirl).
Radan pe 18 februarie 2011 18:24
un foarte bun actor.
legolas05 pe 18 februarie 2011 18:36
o actrita foarte buna....sigur va juca foarte bine
GallaxyCreator pe 18 februarie 2011 20:48
WTF?? Legături cu universul Iron Man?? De când sae împletesc universele Marvel cu cele DC?? Era programat un film Justice League, dar se pare că a fost pus on hold, sincer eroii componenţi ai JL nu prea au avut parte de filme individuale aşa cum au auvut, au şi vor avea The Avengers (singurii eroi caare s-au bucurat de atenţie mărită au fost Superman, Batman şi, mai nou, Green Lantern), plus că, din câte văd, eroii JL sunt foarte controversaţi din cauza drepturilor de autor care au fost împrăştiate în mai multe părţi.
JohnnyAddams pe 20 februarie 2011 13:33
Un serial fara rost, macar daca era Joss Whedon creatorul as fi fost interesat.....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells