War Horse, filmul lui Spielberg, preferatul criticilor la Oscar

de Cristina Grigore în 27 Sep 2011
War Horse, filmul lui Spielberg,  preferatul criticilor la Oscar

Unii dintre cei mai renumiţi critici şi membri ai industriei de film de la Hollywood şi-au făcut cunoscute preferinţele pentru Oscarurile de anul viitor, iar la categoria Cel Mai Bun Film cel mai apreciat este War Horse, regizat de Steven Spielberg.

Conform celor de la Wenn, că experţii şi-au expus preferinţele pe site-ul GoldenDerby.com, iar cotele cele mai mari par să fie în acest moment în favoarea dramei de război a renumitului cineast, filmele lui George Clooney, The Descendants şi The Ides of March urmându-i îndeaproape.

Printre alte titluri favorite la statueta celui mai bun film al anului la Oscaruri se află The Artist, producţia biografică J. Edgar, The Help (unul dintre marile succese ale acestei veri la box-office),  Extremely Loud and Incredibly Close, The Girl with the Dragon Tattoo şi filmele în care joacă Brad Pitt, Moneyball şi Tree of Life.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
HarryCineastul5 pe 27 septembrie 2011 09:26
The girl with the dragon tatoo, dar nu Harry Potter?
Bayard pe 27 septembrie 2011 11:39
scuza-ma, dar Harry Potter este un film slabut... pt multi dintre fani a fost o dezamagire, barim pentru cei care nu erau fani. La efecte speciale a fost superb.... dar nu e chiar suficient pt un Oscar.
HarryCineastul5 pe 27 septembrie 2011 22:58
Pentru mine nu a fost o dezamagire, nici pe departe! Iar Allan Rickman merita de asemenea Oscar!
alex2812 pe 27 septembrie 2011 09:41
The artist o sa intre la cel mai bun film strain. La cel ma bun film, favorite sunt The Descendants, J. Edgar si Moneyball, poate si The Tree of life (chiar daca a castigat la Cannes)
HarryCineastul5 pe 27 septembrie 2011 10:02
Harry Potter? Macar nominalizare! Oricum vreau sa le vad si pe acestea!
alex2812 pe 27 septembrie 2011 18:32
e clar ca merita nominalizare si harry potter, dar nu are cum sa castige.
doinarac pe 27 septembrie 2011 11:11
Sper sa vedem si la noi in cinematografe cat mai multe dintre nominalizari, sa avem o baza reala in apreceierea premiilor!
Bayard pe 27 septembrie 2011 11:41
Eu nu prea inteleg cum au votat oamenii astia, cand jumatate din filme nici nu au aparut!!!. E dificil sa ma pronunt legat de unele... de exemplu de J Edgar, Moneyball... in schimb pt War Horse a fost suficient trailerul ca sa fiu sigur ca este un film excelent.
Liviu- pe 27 septembrie 2011 12:40
Majoritatea filmelor au rulat intr-adevar, fie in cinemaul normal (The Help, The Tree of LIfe, Moneyball), fie in cadrul unui/unor festivaluri (The Descendants, The Ides of March, The Artist), dar ramane un numar mare de filme care mai au pana apar si nu cred c-au fost criticii pe la o vizionare speciala.

Par a fi chestii pur speculative. Dupa cum arata trailer-ul la War Horse pare a fi un film tipic Spielberg, bine realizat tehnic, cu o poveste melodramatica si usor impresionanta, poate si de asta se mizeaza pe el.

PS: Lasati-l pe Harry Potter in pace, sunt sanse foarte mari nici sa nu prinda unul din cele 10 locuri la cel mai bun film, iar daca-l prinde e doar pentru ca in ultimii ani au incercat sa promoveze si cate un film big budget si mai popular printre celelalte, doar ca sa-si asigure audienta.

Gebeleizis pe 27 septembrie 2011 22:39
Cam devreme pentru predictiile pentru Oscar.
HarryCineastul5 pe 27 septembrie 2011 22:59
da.....
alex_il_fenomeno pe 28 septembrie 2011 15:29
cred ca va fi printre cele care vor lua cateva statuete !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells