Vanessa Hudgens, după scena de sex cu James Franco: „Nu vreau să mai fac asta niciodată”

de Cristina Grigore în 19 Nov 2012
Vanessa Hudgens, după scena de sex cu James Franco: „Nu vreau să mai fac asta niciodată”

Actriţa din Sucker Punch şi Journey 2: The Mysterious Island, Vanessa Hudgens, a dezvăluit că scena de sex pe care a trebuit să o joace alături de James Franco în pelicula Spring Breakers a fost incredibil de stânjenitoare. Într-un interviu acordat revistei Glow ae a spus că aceasta  a fost cea mai neplăcută experienţă de pe platourile de filmare ale producţiei.

Spring Breakers, ce va avea premiera în Statele Unite în primăvara anului viitor (nu rulează în cinematografele de la noi), descrie întâmplările comico-dramatice prin care trec trei adolescente aventuroase (Hudgens, Selena Gomez şi Ashley Benson) care încep să lucreze pentru un traficant de droguri (Franco).

Secvenţa la care face referire Hudgens este de fapt o partidă fierbinte în trei, alături de ea şi James Franco aflându-se şi Ashley Benson. „Partea asta m-a stresat la culme”, a explicat Hudgens. „I-am spus agentului meu că nu vreau să mai joc niciodată o astfel de scenă”, a mai spus actriţa.

Ea a mai spus că a învăţat cu timpul să nu se mai conformeze standardelor obişnuite ale Hollywood-ului. „În timpul eu liber am de gând să fac ceea ce cred eu de cuviinţă, indiferent dacă asta va deranja sau nu pe cineva. Eu cred că dacă fac ceea ce este bine pentru mine, asta este tot ceea ce ar trebui să conteze", a ţinut să mai spună vedeta.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
uNICK pe 19 noiembrie 2012 17:11
poate daca nu simulau ii placea:D
Nimicdinceparafi pe 19 noiembrie 2012 17:27
Asa-i,asa a plecat infranata de la filmari.
Beatryce pe 19 noiembrie 2012 21:09
actoria asta..
alex_il_fenomeno pe 23 decembrie 2012 20:54
asta e, nu toate rolurile pot fi roze.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells