Uraganul Sandy amână producţia lui Noah

de Cristina Grigore în 31 Oct 2012
Uraganul Sandy amână producţia lui Noah

Lucrul la noul film al lui Darren Aronofsky (Black Swan) a fost amânat din cauza efectelor devastatoare ale uraganulu Sandy, ce a lovit marţi dimineaţă coasta statului New Jersey, pornind apoi spre Atlantic City şi Pennsylvania. Potrivit MTV.com, pelicula, cu Russell Crowe în rol principal, este doar unul din filmele care au fost nevoie să oprească producţia din cauza fenomenelor meteo nefavorabile.

Filmările la Noah s-au desfăşurat în Oyster Bay, New York, până pe 28 octombrie, când a fost anunţat că va lovi uraganul – numit şi Frankenstorm. Realizatorii s-au văzut atunci în ipostaza paradoxală de a dezmembra o parte din Arca lui Noe, în aşteptarea ploilor torenţiale aduse de Sandy în zonă. Viaţa reală şi istoria şi-au dat practic mâna pe platourile de filmare ale lui Noah, iar ironia a fost surprinsă şi de Emma Watson, una din actriţele din film.

„Bănuiesc că nu se va stinge prea curând ironia acestui fapt” a notat ea pe contul său de Twitter, adresând comentariul lui Aronofsky, Crowe şi Matthew Libatique, directorul de imagine al peliculei. Între timp, regizorul povestea cum uraganul i-a afectat reşedinţa, distrugând o parte din aceasta („Tocmai am rămas fără şemineu”, a scris el la un moment dat), iar Russell Crowe, savura o cană de ceai, încercând să facă haz de necaz: „Ce loc mai bun ai putea găsi în timpul unui uragan decât o Arcă? Să toastăm pentru un final de producţie în stil mare”, a notat el pe Twitter.

Printre producţiile la care s-au oprit filmările din cauza uraganului Sandy se numără şi serialele Elementary şi 30 Rock. Mai multe producţii de pe Broadway au fost pe termen nelimitat amânate din aceeaşi cauză. Marile studiouri ce au avut în acest sfârşit de săptămână noi intrări în box-office-ul american au reclamat o scădere de aproximativ 25 de procente în ceea ce priveşte numărul plătitorilor de bilete la cinema. Se pare că oamenii au preferat să se îndrepte mai degrabă spre supermaketuri, pentru a-şi face provizii, decât spre cinematografe.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 31 octombrie 2012 10:27
"Lucrul la noul film al lui Darren Aronofsky (Black Swan) a fost amânat..."
Este vorba de Noah, nu Black Swan:) Dar na, mai greseste omu.

dp75 pe 31 octombrie 2012 11:36
nu e nici o greseala; Darren a fost regizorul filmului Black Swan; se mai foloseste asa,ca sa sti de unde sa-l "iei" pe acel actor sau regizor etc.
Arlequinade pe 31 octombrie 2012 19:47
De fan Han_Solo are dreptate, exprimarea e de cacao
alex_il_fenomeno pe 29 noiembrie 2012 16:17
toate trec, pana la urma. uraganul se va potoli, filmarile vor continua.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells