Un australian în Twilight 3

de Gloria Sauciuc în 17 Iul 2009
Un australian în Twilight 3

Cum filmările la New Moon s-au încheiat de ceva timp, iată că a venit momentul pregătirii celui de-al treilea film al seriei  Twilight, Eclipse, sub cârma regizorului David Slade.

Principalii actori din primele doua producţii vor reveni pe platourile de filmare, dar există şi roluri noi pentru care castingul e în plină desfăşurare.

Un personaj important în cel de-al treilea film al seriei este Riley, devenit de puţină vreme vampir, coleg cu Bella (Kristen Stewart).  El o va ajuta pe Victoria să pună la cale un plan al cărui obiectiv este eliminarea Bellei. Numele lui Tom Felton (Draco Malefoy în seria Harry Potter) a fost asociat cu personajul, dar se pare că Xavier Samuel, un actor de origine australiană, este cel ales. Samuel a fost  prezent până acum preponderent în producţii pentru televiziune.

În Eclipse, Victoria (partenera lui James din primul film Twilight) a creat o armată de tineri vampiri care să se lupte cu familia Cullen şi să o ucidă pe Bella. În acelaşi timp, Bella este forţată să aleagă între relaţia cu Edward şi prietenia cu Jacob. Totuşi, familia de vampiri a lui Edward (Robert Pattinson) şi vârcolacii conduşi de Jacob (Taylor Lautner) îşi unesc forţele ca să o distrugă pe Victoria (Rachelle Lefevre) şi pe armata ei de vampiri. În final, Bella alege iubirea lui Edward şi acceptă să se căsătorească.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Codrutz pe 17 iulie 2009 20:27
Hai pe bune. Chiar trebuia sa bagi spoilerul ala?
Miiky pe 17 iulie 2009 22:35
mdaa ... cam aiurea pana la urma .. nu mai inteleg nimic :D .. cu toate ca sunt un super faan twilight :x:X:X:X:x:x... ma deruteaza faptul caa de ce vrea victoria sa o omoare pe bella .. cum vroia si james sa o manance ? :> sau de alta chestiee ia spuneti-mi :D
freedhom pe 17 iulie 2009 23:35
e vroba de "mates" [suflete-pereche] . si daca Edward l-a omorat pa James , Victoria o vrea moarta pe Bella .... nu ai inteles nimic :|
raspuns Miiky... pe 17 iulie 2009 23:37
...daca intr-adevar esti un fan al seriei ...cu siguranta ai citit si cartile...deci Victoria o vrea moarta de Bella ptr a-i plati cu aceeasi moneda lui Edward...adica sa-l faca sa sufere asemenea cum ea a suferit dupa James...simplu :)
Gloria pe 18 iulie 2009 10:48
Codrutz, asa se termina cartea Eclipse: cu decizia Bellei de a se casatori cu Edward. Eu am descris subiectul cartii, filmul inca nu s-a turnat, decizia scenaristilor poate fi diferita. Deci, unde e spoilerul?
alo pe 18 iulie 2009 12:06
Da, dar Riley nu-i coleg cu Bella măi! vai vai
stefy pe 30 iulie 2009 17:49
cum adica riley e coleg cu bella?...hmmm
ell pe 11 august 2009 14:25
nu puteti astepta pana sa vedeti filmu, ca sa nu va mai contraziceti atat?
Andreea pe 17 august 2009 23:46
exact, colegul Bellei?! ar trebui stearsa propozitia aia.Repede.
deutssza pe 7 septembrie 2009 23:32
Cititi macar rezumatul cartilor :| ca sa nu va ma contraziceti atat !

Nu Edward l-a omorat pe James ci Alice,Jasper,Emmett ( faza in in Twilight thaa :| )

Si Victoria nu vrea sa il omoare pe Edward ca sa i'o plateasca cu aceeasi moneda.Vrea sa o omoare pe Bella pentru ca din cauza ei a fost omorat James :) dar sfarseste urat si ea :d este omorata de Seth,Jacob si Edward :)


si faza cu colegul Bellei? aa.. nu are unde sa fie colegul Bellei, de fapt Victoria il face vampir si se preface ca il iubeste pentru a ajuta'o sa o omoare pe Bella si isi da seama prea tarziu ca este folosit :) Edward ii citeste gandurile si vede si ii deshide ochii :d si o tradeaza pe Victoria :)
Am citit volumul 3 si 4 deci stiu tot:


Alte intrebari?? :d


Intrebati si va raspund

teutsa14 pe 11 septembrie 2009 22:45
totusi..victoria e omorata de edward..jacob nu ajuta cu nik in omorarea ei:|
Syn pe 15 septembrie 2009 07:11
Lol, Riley nu o tradeaza pa Vic in carte. Cu toate ca Edward incearca sa-l face sa o tradeze nu ii merge.
mihaela pe 3 decembrie 2009 11:03
deci jacob nu o va ucide pe victoria el va ucide pe multi dintre ceilalti vampiri nou nascuti dar va ramane un pic ranit pt ca o va salva pe o lupoaica leah si a vrut chiar sa se sinucida cand a aflat ca bella se va casatori...
Ralukyop pe 25 decembrie 2009 23:06
Nu are cum sa fie coleg cu Bella, cel putin din ceea ce am inteles din carte nu e coleg cu ea.Sper sa nu fie nici in film.Si Jacob nu il ajuta pe Edward ci Seth.Am citit cartile.
ana pe 27 februarie 2010 23:31
DECI,SUNT SUPER FAN,E SUPER TARE FILMU ABIA ASTEPT PARTEA3
renee pe 4 martie 2010 20:57
mai bine cititi cartile mai intai si dupaia dati-va cu parerea
florycyk pe 27 aprilie 2010 20:13
am citit toate 4 catile si sunt grozave insa scenariul filmului e putin diferit...este modifikt ptr ca erau prea multe scene intr-adevar in eclipse acel riley este de fapt dusmanul Bellei deoarece Victoria il minte ca il iubeste doar pentru a o ajuta sa se razbune. Victoria era partenera lui James, acesta vroia sangele Bellei si a urmarit-o insa Edward impreuna cu fratii sai l-au ucis dar din pacate inainte sa fie ucis a muscat-o si pe Bella dar nu a devenit vampir ptr ca Edward a salvat-o. Dupa toate astea Victoria a vrut sa o omoare pe Bella ptr a-l face pe Edward sa regrete ca i- a omorat iubitul....dak mai vreti sa stiti cv va informez cu placere din toate 4 cartile :*
krystina pe 19 mai 2010 17:19
parerea mea e ca filmul e criminal si Edward arata cel mai bine
k pe 19 mai 2010 17:22
dea bia astept partea a 3 a ! Dar bella il alege pe edward
krystina pe 19 mai 2010 17:28
mai am o intrebare toate partile se termina frumos?
krystina pe 26 mai 2010 18:32
MAI DECI SUNT SUPER FAN ! DAR DEA BIA ASTEPT SA APARA PT A3A PE 30 IUNIE
Iulia pe 23 iunie 2010 17:17
daca se va respecta cartea filmul o sa fie absolut genial :X abia astept sa apara :D
Lovely pe 11 iunie 2011 21:16
pai sh eu am vazut new saga pe pro tv vineri dar nu sunt sigura care a fost dar ma rog florycik da cam asa este pe fragmente ar fii cum ca o intalneste pe bella se indragosteste de ea apoi aa...o salveaza de la o masina ei ii se pare ciudat dupa saptamani isi da seama ca e un vampir apoi se intampla ca se iubesk shi partea e ca o muska de picior shi de mana dar edward ii suge tot veninul din ea tatal lui edward zicandui sa se opreasca prin vointa lui sa oprit a salvat-o shi new moon am vazut shi pala toot ce imi amintesc bine e ultima parte in care edward are chestia aia pe fatza shi in 2 secunde se vindeca shi lupta pentr ea dar skapa zicand sa o transforme alice pe ea shi atunci bella zice ca vrea sa o transforme edward dar vine lupul care sta in fata masinii buonn jacob zice ca nu vrea sa devina la el acolo il ia pe jacob de o parte si zice ca il iubeste cred ca zice fals sa il linisteask el se transforma in lup dupa 1 min shi edward ii apar coltzii dar zice bella ca ii fac ei rau dak se bat edward zice ca o sa o transofmr el personal ca dak dupa 3 ani se marita cu el nu e romantic??Aaaa ce frmoasa e iubirea

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells