Turtle Ninja, noul film al lui Michael Bay, este „precum The Avengers”

de Cristina Grigore în 21 Nov 2012
Turtle Ninja, noul film al lui Michael Bay, este „precum The Avengers”

Co-creatorul celebrului serial de animaţie al anilor ’80-’90, Kevin Eastman, a comparat noul film Teenage Turtle Ninja cu The Avengeres. Într-un interviu acordat postului TV NBC Chicago, acesta a adus câteva lămuriri vizavi de pelicula ce urmează să fie produsă de Michael Bay, amânată în ultima vreme datorită reacţiilor nefavorabile ale presei şi fanilor.

“Tot ceea ce doresc producătorii să facă cu acest film merită atenţie şi este cu siguranţă bine intenţionat. Sunt extrem de bucuros că fac parte din echipă. Cred că va fi un film nemaipomenit”, a spus Eastman, care ia parte la scrierea scenariului, alături de Josh Appelbaum, Peter Laird şi Andre Nemec.

Eastman a dezvăluit şi că viitorul film Turtle Ninja va fi destul de diferit de ceea ce am văzut până acum pe marele ecran.

“Regizorul Jonathan Liebesman va face un film grozav. Din ceea ce ştiu până acum, chiar fantastic, căci Michael Bay obişnuieşte să facă super-filme, extreme de intense şi atrăgătoare. Vorbim de ceva ce a fost inspirat de The Avengers în ceea ce priveşte scopul şi originea aventurii, cu The Raid: Redemption la capitolul scene de luptă şi cu Rise of the Planet of the Apes legat de calitatea imaginii create pe calculator”, a explicat acesta.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 21 noiembrie 2012 09:33
va fi ceva ..........nici nu stiu exact ce sa spun.....dar sigur nu se poate masura acest film cu avengers...asta e sigur.......
Costirik pe 21 noiembrie 2012 16:50
parca te uitai intr un glob de cristal cand scriai comentariul:))
Macabru pe 21 noiembrie 2012 17:23
Categoric nu se va compara cu The Avengers, dar sigur va fi ceva bunicel. Nu-s mari super eroi cei 4, dar regizat de Michael Bay, cred c-o sa iasa bine. Mai mult de nota 6.5-7 nu cred c-o sa aibe in topuri. Ramane de vazut.
Bayard pe 21 noiembrie 2012 17:40
Condoleante pentru fanii TMT
alex_il_fenomeno pe 25 decembrie 2012 17:28
avand in vedere cine il semneaza, nici nu ma mira.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells