Totul despre sex 2: crize peste crize

de Ştefan Dobroiu în 18 Apr 2009
Adio țoale de firmă

O mulțime de zvonuri contorizate de Cinematical arată că frumoasele din Totul despre sex, întotdeauna atât de la modă, vor include în sincronizarea lor cu toate trendurile şi criza financiară. Totul despre sex pe bani puţini ar trebui să apară pe la jumătatea lui 2010, iar fetele vor fi nevoite să zică adio hainelor de firmă, pantofiorilor Manolo Blahnik şi petrecerilor simandicoase: Samantha, Carrie, Miranda și Charlotte vor privi consternate cum economiile lor se duc pe apa sâmbetei.

Zvonurile nu sunt confirmate, dar sunt cât se poate de logice. Samantha pierde, se pare, o sumă atât de mare, încât bugetul ei se va diminua considerabil. Dar vremurile grele nu le vor afecta doar pe fete, ci şi pe Big, vechiul iubit şi noul soţ al lui Carrie. Pierderile lui sunt aproape ireparabile, aşa că el şi Carrie trebuie să se mute la Londra, unde Big comite o greşală de neiertat. Aceasta ar putea fi noua aventură a lui Carrie, care, după ce i-a iertat lui Big faptul că a lăsat-o baltă în faţa altarului, va trebui să bifeze pe lista de probleme rezolvate (oare tot cu nişte flatulaţii de-ale lui Charlotte?) şi... dar să nu anticipăm.

Filmările la continuare vor începe la jumătatea anului, Sarah Jessica Parker şi Chris Noth urmând să-şi filmeze scenele londoneze în iarnă. Dacă prezenţa celor patru dive (Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis și Cynthia Nixon) este sigură în noul film, se pare că singurul care se lasă greu este Noth: acesta cere mult mai mulţi bani pentru a apărea în continuare (probabil nici lui nu-i convine că trebuie să se transforme într-un fel de personaj negativ).

Ţi-a plăcut Totul despre sex - filmul? Continuarea seriei ţi se pare o idee bună sau proastă?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
=)) eu pe 18 aprilie 2009 12:21
" Dar vremurile grele nu le vor afecta doar pe fete, ci și pe Big, vechiul iubit și noul soț al Samanthei. ". Ai urmarit vreodata filmu sau putzin din serial?! tu asta care ai scris reportajul!...bubui domnule bubui....8-|....
StefanDo pe 18 aprilie 2009 12:24
graba, merci de observatie
GuesWho? pe 18 aprilie 2009 12:48
Cu totii mai gresim!
doinarac pe 18 aprilie 2009 17:38
To "=)) eu" : asta e exprimare demna de un cinefil "tu asta care ai scris reportajul!...bubui domnule bubui....8-|....
.......si culmea acum in ajun de sarbatorile de Paste!

gabytz pe 19 aprilie 2009 23:33
ideea continuarii seriei a fost buna insa rezultatul dezamagitor...
eylaynya pe 7 august 2009 19:21
filmul e absolut superb
KiMO pe 4 iunie 2010 17:07
Primul film l-am vazut pe HBO, mi-a placut, desi nu urmaresc serialul. In acest weekend ma duc la cinema sa-l vad!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells