8 dive sexy în filme pe care nu le veţi vedea niciodată!

de Răzvan Boboc în 18 Apr 2009
8 dive sexy în filme pe care nu le veţi vedea niciodată!

Sunt, tinere, frumoase şi sexy! Pe deasupra sunt şi unele dintre cele mai în vogă actriţe de la Hollywood. Pornind de la fotografiile realizate pentru prestigioasa publicaţie Vanity Fair, redactorii de la Total Film au inventat câteva posibile idei de filme.

Prima dintre fotografii o înfăţişează pe celebra Emily Blunt într-o scenă parcă desprinsă din pelicula Sofiei Coppola, Marie Antoinette.

Vă invităm să descoperiţi şi celealte idei de filme, care mai de care mai trăsnite. Trebuie să recunoaştem că unele dintre ele sunt chiar inspirate. Mai mult, aşteptăm şi propunerile voastre!

Actriţa: Eva Green
Filmul imaginar: Black Widow (2010)



Green joacă rolul principal în filmul Black Widow şi este o tânără cu un trecut macabru. Iubiţii ei au parte de nişte morţi îngrozitoare şi, de fiecare dată, acestea survin după ce îi mărturisesc tinerei că o iubesc. Situaţia se schimbă când îl întâlneşte pe Joe (Paul Rudd). Acesta îi mărturiseşte dragostea chiar de la prima întâlnire. Blestemul pare că se destramă. Sau… nu.


Actriţa: Anne Hathaway
Filmul imaginar: Silent, But Deadly (2011)



Suntem în anul 1923. Dotty Brooks este una dintre cele mai mari actriţe de film mut din America. Când colegele sale sunt pe rând omorâte, Dotty se hotărăşte să descopere identitatea criminalului, înainte ca ceilalţi să o audă şi pe ea țipînd de groază.


Actriţa: Scarlett Johansson
Filmul imaginar: Castaway 2: Electric Boogaloo



Este o continuare a originalul Castaway. În loc de un Tom Hanks îngrăşat şi o minge de volei, o avem pe Scarlett Johansson şi o serie de costume din ce în ce mai sumare. Sparge toate recordurile box office-urilor şi câştigă 18 premii Oscar.

Actriţa: Jessica Biel
Filmul imaginar: Hands Up (2012)



Biel joacă rolul Henrietta Hand, o femeie care s-a născut cu o boală crâncenă: nu îşi poate lua o mână de pe cap. În ciuda greutăţilor, Henrietta devine o stea de cinema şi de teatru la Hollywood. Cu toate acestea, fata nu îşi doreşte decât o relaţie de iubire. Bazat pe o poveste adevărată.


Actriţa: Selma Blair
Filmul imaginar: Jane Bond (2009)



Blair joaca rolul unei femei care reinventează rolul celui mai bun agent secret. În această scenă, Blair a sărit cu paraşuta în deşert, purtând doar un corset şi tocuri. Arată extraordinar. Succes garantat!

Actriţa: Amy Adams
Filmul imaginar: Revolutionary Road 2: The Next Generation (2010)



Amy Adams joacă rolul lui Jennifer Wheeler, o tânără care a crescut în umbra amintirilor legate de mama sa. Încercând cu disperare să nu repete greşelile părinţilor săi, Jennifer s-a ferit de relaţii toată viaţa sa. Dar cand îl întâlneşte pe Henry Hudson (Jared Leto), se îndrăgosteşte pentru prima dată. Dar este oare Henry tot ceea ce pare? Nu, se pare că nu este.

Actriţa: Keri Russell
Filmul imaginar: The Nudist (2015)



Primul film în care actriţa principală nu poartă niciun fel de haine întregul film. Russell joacă rolul lui Sally, o tânără care a crescut într-o colonie de nudişti. Când ajunge într-un oraş mare pentru a îşi găsi de muncă, ea refuză să renunţe la idealurile sale şi rămâne dezbrăcată. Harrison Ford joacă rolul şefului ai cărui ochi se scurg după ispititoarele forme ale noii sale angajate.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ssskrface pe 18 aprilie 2009 12:17
kiar interesante ideile ...
asta inseamna a-ti stoarce imaginatia
totusi nu cred k as vrea sa vad toate aceste filme transpuse pe pelicula
poate doar Black Widow, castaway 2 si Jane Bond
ramane de vazut daca va fi vreun regizor care sa adopte vreun scenariu...

sorin pe 18 aprilie 2009 20:59
filmul cu jessica biel cred ca ar fi cel mai tare :)))))
mada pe 19 aprilie 2009 15:54
chiar foarte interesante parerile
abaady pe 8 ianuarie 2011 01:07
87878787

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells