The Wolverine va fi filmat în oraşul de origine al lui Hugh Jackman

de Cristina Grigore în 20 Apr 2012
The Wolverine va fi filmat în oraşul de origine al lui Hugh Jackman

După ce au fost amânate în mai multe rânduri, filmările la anticipatul The Wolverine vor începe în luna august, iar, potrivit site-ului News.com.au, acestea se vor desfăşura în mare parte în oraşul natal al lui Hugh Jackman, Sydney.

Întârzierile de producţie au fost datorate atât cutremurului devastator şi tsunamiul ce a lovit nord-estul arhipelagului nipon anul trecut, dar şi pregătirilor lui Jackman pentru rolul din musical-ul Les Miserables, în care acesta are rolul lui Jean Valjean. După ce o serie de zvonuri a plasat realizarea filmului în Vancouver, Canada, iată că se îndreaptă acum chiar spre locul de naştere al protagonistului, spre bucuria locuitorilor din Sydney, dar şi a actorului.

„Va fi grozav să putem lucra cu talentata echipă din Sydney şi să putem oferi multor altora şansa de a lucra la ceastă producţie. Nu mai spun că eu şi soţia mea, Deb, vom avea ocazia de petrece ceva timp alături de familiile noastre”.

„Se vor cheltui probabil cu The Wolverine mai mult de 80 de milioane de dolari în New South Wales, va oferi de lucru unui număr de aproximativ 720 de actori şi alţi membri ai echipei de producţie originari de aici şi unui număr de aproximativ 1200 de figuranţi”, a declarat Andrew Stoner, ministru al New South Wales.

Scenariul lui The Wolverine a fost refăcut de Mark Bomback (noul Total Recall) şi îl va avea în scaunul regizoral pe James Mangold (Walk the Line, 3:10 to Yuma). Lansarea filmului este stabilită pentru vara lui 2013.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 20 aprilie 2012 11:04
abia astept sa vad acest film. Hugh Jackman se incadreaza perfect pentru acest rol.
Bayard pe 20 aprilie 2012 11:28
Actiunea nu trebuia sa aiba loc in Japonia??? cum inlocuiesc figurantii??? Poate au schimbat complet povestea....
cristi23 pe 20 aprilie 2012 14:08
abia astept sa vad filmul..hugh jackman e cel mai potrivit pentru rol..dar actiunea trebuia sa aibe loc in japonia.....oare cum vor da un aer asiatic in orasul sydney?
alex_il_fenomeno pe 11 mai 2012 18:53
frumoasa paralela trasa ! sa vedem cat de inspirata este povestea .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells