Teresa Palmer, distribuită în I Am Number Four

de Ştefan Dobroiu în 22 Apr 2010
Teresa Palmer, distribuită în I Am Number Four

Frumoasa Teresa Palmer, tot mai în vogă în ultima vreme după ce ai văzut-o în Bedtime Stories şi o vei vedea în aşteptatul The Sorcerer's Apprentice alături de Nicolas Cage, a pus mâna pe un rol important în SF-ul I Am Number Four. Mai precis, e numărul şase...

Palmer va juca alături de Alex Pettyfier în acest film produs de Michael Bay şi Steven Spielberg, despre un grup de extratereştri adolescenţi care se refugiază pe Terra.

I Am Number Four spune povestea a nouă copii cu puteri extraordinare şi-a mentorilor lor, singurii supravieţuitori ai unui război de pe planeta lor natală, Lorien. Ei s-au stabilit pe Terra, protejaţi fiind de o vrajă datorită căreia nu pot fi ucişi decât într-o anumită ordine. Duşmanii lor au ucis deja trei, iar protagonistul este, desigur, numărul patru. Acesta, care pe Pământ se va numi John Smith, se ascunde în oraşul Paradise, Ohio, unde va face tot posibilul să supravieţuiască şi să-şi învingă inamicii. Mentorul său este interpretat de Sharlto Copley, protagonistul din District 9.

Palmer, de origine din Australia, va apărea şi în Mad Max: Fury Road, continuarea seriei Mad Max, iar pe Alex Pettyfier îl vei vedea şi în Beastly.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
claudiu-daniel-lugoj pe 22 aprilie 2010 18:36
Interesanta povestea acestui film, ce va aparea.Astept cu nerabdare sa se faca sa vad ce va iesi.
Radu1711 pe 22 aprilie 2010 20:24
as vrea sa o vad :-* in film
Richie pe 23 aprilie 2010 09:16
Extraterestrii, ok. Sf, super! Dar vraja? Ce rost are o vraja intr-un film SF cu alieni.
rrs85 pe 5 iunie 2010 01:08
;)
Lavinyya pe 5 februarie 2011 18:32
Sper ca D.J. Caruso a introdus scene cu faimoasele accidente de masini pentru care e cunoscut. Poate vedem si unghiuri diferite de abordare. Sunt curioasa si de rolul ce-l va interpreta Teresa Palmer.
andu7zu pe 12 februarie 2011 17:53
Mai frumos ca de obicei:)
numedescena pe 13 februarie 2011 11:49
Curiozitatea pentru filmul asta creste. Dar, pentru ca e regizat de Caruso nu are cum sa fie o dezamagire. Abia astept sa il vad.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells