Supereroii Watchmen au un viitor incert

de Gloria Sauciuc în 20 Aug 2008
Supereroii Watchmen  au un viitor incert

Watchmen, unul dintre evenimentele anuntate pentru 2009, o productie Warner Bros., ar putea sa nu mai iasa niciodata la cinema. Conform declaratiilor judecatorului Gary Feess, studiourile Century Fox ar detine o parte din drepturile adaptarii cinematografice a romanului grafic al lui Alan Moore, inca din anii ’80.

Studiourile Fox declara ca nu au fost respectate conditiile acordului atunci cand s-au atribuit drepturi asupra romanului grafic studiourilor Warner. "Vom cere Curtii sa dea un verdict favorabil studiourilor Fox in termeni de copyright si cerem ne-exploatarea filmului pentru a nu se incalca interese Fox".

Pe de alta parte, Warner Bros - care este convins ca detine toate drepturile asupra Watchman, trebuie sa astepte pentru a cunoste toate dedesubturile pe care aceasta turnura a situatiei le are. Pana atunci, fanii supereroilor Watchman se intreaba cand si daca filmul va mai putea fi vazut pe marele ecran.

Povestea din Watchman se desfasoara intr-o societate alternativa, in anul 1985, cand zilele de glorie ale supereroilor costumati sunt de mult apuse. Acestia sunt acum in afara legii, singurii care-si mai pot exercita puterile fiind cei aflati in slujba guvernului Statelor Unite. Cand unul dintre ei este ucis brutal, ceilalti pornesc o investigatie pentru a-l descoperi pe asasin. Eroii reuniti scot la iveala o conspiratie care vizeaza anihilarea tuturor supereroilor, in scopul de a influenta balanta puterilor.

Taguri:  Zack Snyder

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells