Speedy Gonzales, în viteză pe marele ecran

de Gloria Sauciuc în 24 Feb 2010
Speedy Gonzales, în viteză  pe marele ecran

Interesul Hollywood-ului pentru a transpune pe marele ecran personaje de desene animate nu şi-a pierdut din intensitate: povestea lui Speedy Gonzales urmează a fi ecranizată, într-o producţie hibrid (computer generated şi live-action), se anunţă pe Heat Vision Blog. Scenariştii de la Garfield, Alec Sokolow şi Joel Cohen, vor adapta povestea clasicului personaj din seria Looney Tunes, pe când George Lopez va da voce micuţului erou. Totul se va face sub egida New Line, iar printre producători se numără şi Jerry Weintraub, Tracy Ryerson, plus Jill Arthur (care au pe CV producţia Ocean's Eleven).

Chiar dacă e cunoscut mai ales pentru că e iute ca vântul şi ca gândul, personajul cu sombrero şi eşarfă roşie la gât, Speedy Gonzales, a fost construit în mod stereotip, punând o etichetă proastă mexicanilor. Însă producătoarea Anne Lopez spune că nu va fi acel Speedy al anilor '50 - un Speedy rasist. Ci va fi un băiat neînţeles, care provine dintr-un mediu în care lucrurile se fac mult prea încet pentru el. Aşa că pleacă în lume, ca să afle unde îi este locul şi la ce poate fi bun.

De-a lungul anilor, Speedy a apărut în mai multe lungmetraje care îmbinau animaţia cu personaje în carne şi oase  - Who Framed Roger Rabbit, Space Jam şi Looney Tunes: Back in Action.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
BLACK-SPIDER pe 26 februarie 2010 10:02
Arriba! Arriba! Andale! Andale!
alex_il_fenomeno pe 16 iulie 2010 22:03
perfect! mi-a placut acest desen animat cand eram mic si sunt sigur ca o sa imi placa si filmul!
shogwon pe 1 septembrie 2010 19:26
tare desenul andale

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells