Simpaticul Bambi, acum pe Blu-Ray şi DVD!

3 Mar 2011
Simpaticul Bambi, acum pe Blu-Ray şi DVD!

Pro Video lansează în premieră pe BLU-RAY şi DVD, Bambi, una dintre cele mai fermecătoare animaţii marca Walt Disney. Sâmbătă, 5 martie, cei mici sunt aşteptaţi în Diverta (Plaza România) începând cu ora 17.00 pentru a lua parte la o vizionare în exclusivitate a filmului Bambi.

Nicoleta Luciu, Elvira Deatcu şi Wilmark se numără printre părinţii celebri care vor veni împreună cu cei mici pentru a petrece câteva ore într-o lume de basm. Alături de animatori, copiii se vor distra colorând personajele favorite, vor participa la jocuri amuzante sau sesiuni de facepainting şi vor putea câştiga zeci de premii.

A cincea animaţie de lungmetraj realizată de studiourile Walt Disney şi lansată oficial în perioada celui de-Al Doilea Război Mondial, Bambi a primit trei nominalizări la Oscar, dar mai presus de orice aprecierea a nenumărate generaţii de copii din întreaga lume.

Bambi este un pui de căprioară pentru care lumea din jur este cu adevărat fascinantă, iar fiecare lucru nou descoperit este plin de magie! Alături de prietenii săi, iepuraşul Thumper (Bocănilă) şi sconcsul Flower (Floare), Bambi va explora cu multă curiozitate lumea din jur, învăţând lecţii preţioase de viaţă. Ghidaţi de o bufniţă înţeleaptă, cei trei vor descoperi treptat valorile prieteniei, familiei şi iubirii, într-o animaţie de excepţie.

Află totul despre lumea captivantă a lui Bambi şi a prietenilor săi cu ocazia lansării pe BLU-RAY şi DVD a celor mai îndrăgite desene animate şi vino să te distrezi şi să petreci câteva ore într-o lume de poveste!

Despre cum a apărut ideea filmului, dar şi alte detalii din spatele camerelor de filmat le puteţi afla urmărind elementele bonus exclusive de pe DVD şi BLU-RAY: Introducere de către Diane Disney Miller, Începutul poveştii - întâlnirile de lucru ale lui Walt - ediţie îmbunătăţită, DisneyPedia: Prietenii lui Bambi din pădure, Două scene căzute la montaj nedifuzate până acum, Joc - Cartea de cunoştinţe Disney, Galerii interactive şi multe altele.

Un produs marca Walt Disney Studio Home Entertainment şi distribuit de către Pro Video, Bambi va putea fi achiziţionat pe DVD şi BLU-RAY cu o reducere de 10% doar în cadrul evenimentului.

Intrarea este liberă! Te aşteptăm!

Taguri:  Bambi

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells