Sezonul nouă din Two and a Half Men începe cu o înmormântare

de Cristina Grigore în 3 Aug 2011
Sezonul nouă din Two and a Half Men începe cu o înmormântare

Ashton Kutcher va debuta în episodul pilot al sezonului nouă din Two and a Half Men, a cărui lansare va avea loc pe 19 septembrie, iar odată cu intrarea sa în scenă producătorii au pregătit „ieşirea” lui Charlie Harper, protagonistul de până acum al serialului, interpretat de Charlie Sheen.

Potrivit Deadline, premiera primului episod va avea două părţi şi ne va face cunoştinţă cu noua vedetă centrală a serialului, mai tânărul, dar, sperăm, la fel de carismaticul Kutcher.

Ca urmare a scandalurilor ce au dus la excluderea sa permanentă din serial, personajul lui Sheen va fi... omorât. În prima parte a episodului pilot vom asista la ceremonia de înmormântare a lui Charlie Harper – la care vor fi prezente toate fostele sale prietene – şi la punerea la vânzare a casei de pe plajă a acestuia.

Printre potenţialii cumpărători ai casei se va afla şi Kutcher, dar şi competitori surpriză: celebrităţi din lumea reală. Povestea se va extinde şi în a doua parte a episodului, deoarece se pare că personajul lui Kutcher nu reuşeşte să cumpere prea uşor casa din Malibu.

Deşi a transformat Two and A Half Men în cel mai vizionat serial de comedie din Statele Unite, co-creatorul şi poducătorul serialului, Chuck Lorre, l-a concediat pe Sheen în luna martie a acestui an, în urma unei serii de scandaluri publice în care actorul l-a insultat pe Lorre în nenumărate rânduri.

De atunci, Sheen a semnat contractul pentru apariţia într-un nou serial intitulat Anger Management, însă acesta nu a fost încă cumpărat de nici o reţea americană de televiziune.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius93 pe 3 august 2011 09:35
Un serial de comedie foarte bun, si favoritul meu de altfel, insa care isi cam pierde din farmec incepand cu sezonul 6, foarte mult din cauza pustiului (Jake) care a crescut si nu mai e haios, toate scenele incearca sa si le joace serios. Daca tot l-au dat afara pe Charlie Sheen, puteau face un ultimul episod special de aprox. o ora cu ceremonia de inmormantare si gata, sa se termine.
zatyy pe 3 august 2011 10:07
nu o sa mai fie la fel fara Charlie Sheen oricat de mult s-ar chinui producatorii , el era miezul filmului .
xerses pe 3 august 2011 10:29
Sunt de aceeasi parere ca debutul unui nou sezon, este de fapt inmormantarea definitiva a succesului acestui serial.
maria_smk pe 3 august 2011 11:47
mai bine nici ca puteam sa spun
cetateanu pe 3 august 2011 10:39
O sa fie un dezastru ...oricum R.I.P Charlie Harper.....a facut multe seri amuzante
Delua pe 3 august 2011 11:29
intr-adevar, mai bine se termina totul cu inmormantarea si, eventual, ii dadeau si lu' allan putin noroc la final incat sa primeasca si el casa drept mosetnire...
GuNNaR pe 3 august 2011 12:07
Charlie Sheen (Harper) era vedeta principala in serial dupa mine. Acum ca a fost dat afara nu o sa mai fie zic eu asa de hazliu serialul . Casa aia din Malibu era cea mai tare!
qazdaz pe 3 august 2011 12:59
Da era genial cu Charlie , dar eu îi dau o şansă lui Kutcher şi am încredere în Chuck Lorre.
Han_Solo pe 3 august 2011 14:59
Sa fim seriosi, m-am saturat de filme foarte proaste marca Kutcher, parca si vad ca e ceva Mister Nice Guy care nu face fetele sa sufere sau in cel mai fericit caz va avea un rol asemanator cu cel din That 70's Show. Nu imi pot imagina pe Kutcher in rol de afemeiat (a incerca intr-un filme, Spreath parca...esec total) in care sa fie si alcoolic si total nesuferit. Charlie Sheen facea un rol grozav pentru ca personajul Charlie Harper era exact el in viata reala.
dannnnn pe 24 august 2011 18:29
Dar n a inteles nimeni ca Ashton nu o sa fie Charlie deci nu trebuie sa aiba comportamentul lui de afemeiat si betiv:-?? poate o sa fie amuzant in ipostaza in care o sa fie
Bayard pe 3 august 2011 13:06
Eh, show must go on
Salih pe 3 august 2011 13:20
Mai continua un sezon si atat. Publicitatea din jurul scandalului si a demiterii lui Charlie are niste roade care trebuiesc culese. Oricat de cinefili am fi, tot o afacere ramane. Altfel, nu am auzi de contracte d emilioane de usd pentru un singur episod.
Crist11 pe 3 august 2011 15:18
Chuck Lore, semnase pentru 10 sezoane cu prostu de Charlie Sheen.
Crist11 pe 3 august 2011 14:59
Ba esti nebun?
La inceput a fost vorba doar de o inlocuire a personajului Charlie Harper, totul mergea inainte cu aceasi poveste, dar cu un Charlie mai tanar.
Acum dupa ce a dus serialul in topuri timp de 8 sezoane vor sa il ingroape?

"În prima parte a episodului pilot vom asista la ceremonia de înmormântare a lui Charlie Harper – la care vor fi prezente toate fostele sale prietene – şi la punerea la vânzare a casei de pe plajă a acestuia"

Stai ca nu mai inteleg, era vorba ca asta va intra in pielea lui Charlie, fratele lui Alan, acum vor sa il scoata din peisaj cu un episod care il aveau in plan demult, si sa inceapa o noua poveste cu noul Charlie. Si toate astea ca la final sa aflam ca personajul CHARLIE HARPER nu va mai exista? Sau ce?
Eu asta am inteles de mai sus, ca va fi scos definitiv din peisaj aceste nume, si inlocui cu un altul.
Chiar am nevoie de mai mult, pentru ca sunt bagat in ceata.

cristi23 pe 3 august 2011 15:23
e super bun serialu...sper ca va fi la fel de bun si cu aston kutcher
Ottomanu pe 3 august 2011 17:20
Nu va mai avea acelasi farmec ...Am o vaga impresie ca este ultimul sezon.Pacat!!!Fara Charlie Sheen/Harper nu va mai fi acelasi serial!!
Vorador pe 3 august 2011 19:35
OMG!Stirea asta m-a facut sa rad,chiar ca realizatorii serialului sunt suparati rau pe Charlie.
Crist11 pe 4 august 2011 20:17
Nu toti. Chuck e praf si pulbere. :))
johnnyg pe 3 august 2011 19:59
Pt toti cei care spuneti ca filmul nu va mai fi la fel fara Charlie, ca el e vedeta principala (cu toate ca nu e) ceea ce experimentati se numeste puterea obisnuintei. Asteptati primele 4-5 episoade din urmatorul sezon si apoi trageti concluziile!
Crist11 pe 3 august 2011 21:54
puterea obisnuintei? ciudat mod de-ati da cu parerea despre parerea altora.
legolas05 pe 3 august 2011 20:23
ai dreptate @johnnyg
Crist11 pe 3 august 2011 21:50
Legolas, simplul fapt ca vor sa ingroape numele Charlie din film denota ca vor incerca altceva, iar acel ceva nu este sigur daca vor reusi in proporti ridicate. Te inteleg ca esti sceptic, dar fi realist nu sceptic.
Delua pe 3 august 2011 21:07
sper ca sa nu inceapa pilotul cu charlie direct in cosciug...ar fi prea brusc si prea ciudat
Crist11 pe 3 august 2011 21:51
Ba nu`, defapt episodul asta era gandit demult inca de pe la sezonul 6.
scarly pe 3 august 2011 23:15
Mistoooo vom avea un nou Harpar .........un nou frate care va intra in familia harper
BiGGeek pe 3 august 2011 23:50
Aiureli. Kutcher va fi cel putin la fel de amuzant ca si Sheen... nu-l vad cu nimic mai bun pe Charlie.
OwYBeS pe 3 august 2011 23:51
Ashton Kutcher nu va fi vreo ruda de-a lui Charlie Harper, va fi un un miliardar pe nume Walder Schmidt si CBS inca nu a confirmat ca Charlie Harper chiar moare sau nu. Cititi pe Wikipedia distributia serialului.
Kos_min pe 4 august 2011 00:19
sa asteptam cum va fi....e incredibil cum se pricepe romanul la niste lucruri pe care nici nu le-a mirosit macar!
bossy pe 6 august 2011 04:18
Nota 12!
alex_il_fenomeno pe 4 august 2011 12:16
sa vedem cum va debuta ! eu sper sa inceapa cu dreptul !
zeno.marin pe 4 august 2011 13:11
Va imaginati cumva "Married with Children" fara Ed O'Neil (Al Bundy)?...
E retorica evident, dar pentru cine reuseste aceasta performanta, ei bine, poate sa se uite linistit si la serialul "La bloc", nefiind vorba de o persoana foarte - sa zicem - pretentioasa (ca sa nu jignim pe nimeni).
O fi avut Charlie Sheen defectele sale vizibile in afara serialului desigur, dar fara el acest sit-com nu mai are niciun haz.
Aceast ultim spasm in tentativa jalnica de a scoate profit se va ofili repede dupa primele episoade care vor trebui sa fie foaaaaarte bune ca sa se mai uite cineva la ele. Deocamdata lumea a facut reflex si se uita la serial din inertie. Dar nu e ceva permanent...
Trebuiau sa inmormanteze serialul cu totul.

nicolas84 pe 4 august 2011 13:33
Cata dreptate ai Zeno.Mai mult ca sigur e ultimul sezon,daca nu cumva o sa si il scurteze.Nush cum naiba se gandesc sa mearga inainte cand schimba un personaj principal intr-un serial cu "2 personaje si jumate" principale.Ce nu face omul pt profit.Spun sincer ca nu ma uitam la serial pt ca nu imi place umorul din el desi imi placea Sheen,totusi decizia asta meriata sa fie comentata oricum.
dannnnn pe 24 august 2011 18:33
Si ashton nu e tot barbat? n ar putea duce numele serialului mai departe?
Rozzy pe 18 august 2011 13:22
Pa Charlie Sheen ! Pa succesul serialului !

O sa se chinuie cat vor ei sa fie bun serialul dar fara Charlie Sheen .... mai bine l-ar anula

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells