Se face şi The Hangover Part III

de Cristina Grigore în 1 Iun 2011
Se face şi The Hangover Part III

Succesul avut de partea a doua a seriei The Hangover a „cerut” o continuare, cele aproape 200 de milioane de dolari încasaţi în toată lumea fiind un motiv suficient pentru cei de la Warner Bros. să înceapă lucrul la o a treia şi ultimă parte. Aşadar, „haita de lupi” se va întoarce!

Potrivit Collider, scenaristul Craig Mazin, care a contribuit şi la scenariul celei de-a doua părţi, împreună cu Scot Armstrong, este în discuţii cu studiourile pentru a imagina o a treia aventură a celor patru prieteni.

Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) şi Doug (Justin Bartha) o vor face lată di nou, însă, după crunta beţie, lucrurile ar putea sta cu totul diferit de această dată, sfârşindu-se într-o notă cu totul inedită: „Cred că cel de-al treilea film se va sfârşi cu Doug, care se holbează la un rând de cruci într-un cimitir. Toată lumea – soţia lui, familia lui, toată lumea din primul film este moartă. Apare cineva şi îi spune că şi câinele lui este mort”, a glumit Mazin, întrebat cum vede finalul francizei.

Ideile referitoare la noul scenariu sunt momentan, ţinute secrete, însă unii actori implicaţi în producţia filmului au sugerat că a treia parte ar putea avea loc în Amsterdam. Conform afirmaţiilor regizorului Todd Philips, finalul seriei va sparge tiparul filmelor anterioare, venind cu ceva schimbări. Este o veste bună pentru fanii seriei şi, probabil, una de care aceasta are nevoie pentru a-şi mulţumi atât criticii, cât şi publicul.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Costel_21 pe 1 iunie 2011 09:46
Super bine ca se face si al 3 film abia astept.primele 2 parti sunt belea
xerses pe 1 iunie 2011 10:55
Poate al treilea va mai mai bun decat al doilea.
danymury pe 1 iunie 2011 15:16
daca al treilea va fi mai bun ca al doilea...o sa fiu in coma de ras...
black_pearl_ pe 17 iunie 2011 20:31
Sa speram ca vor veni cu idei inedite...Ar fi banala aceeasi abordare...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells