Scarlett Johansson, curtată de Danny Boyle pentru Trance

de Cristina Grigore în 5 Iul 2011
Scarlett Johansson, curtată de Danny Boyle pentru Trance

A câştigat Oscarul pentru Slumdog Millionaire şi a primit o nominalizare pentru 127 Hours; Danny Boyle este un regizor ale cărui oferte de colaborare cu greu pot fi refuzate de un actor de la Hollywood, iar pentru noua sa peliculă de acţiune, propunerile sale merg către Scarlett Johansson şi Colin Firth, scrie CinemaBlend.

Pentru Trance, un film construit pe tiparul spargerii care dă greş, Boyle a oferit două din rolurile principale masculine foştilor conducători ai mutanţilor din X-Men: First Class, James McAvoy şi Michael Fassbender. Însă, cum Fassbender a fost nevoit să se retragă din pricina altor angajamente aflate în orarul său de filmări, regizorul este acum în căutarea unui înlocuitor. Deşi nu i-a făcut încă o propunere oficială, Boyle l-a ochit pe fostul protagonist al lui The King’s Speech, Colin  Firth.

Şi Johansson va primi în curând oferta de a se alătura peliculei, în rolul unui personaj numit Elizabeth. Cineastul a pus ochi pe frumoasa actriţă, care i se pare figura feminină perfectă pentru o partitură cheie. Potrivit site-ului britanic DigitalSpy, Zoe Saldana şi Melanie Thierry sunt şi ele luate în considerare pentru apariţia în film.

Remake al unei producţii de televiziune din 2001, Trance va spune povestea unui jafului unui tablou extrem de valoros şi a unei amnezii provocate, ce complică iremediabil lucrurile.

Colin Firth filmează momentan Gambit, alături de Cameron Diaz, Michael Caine şi Stanley Tucci. Îl vei putea vedea în curând în Tinker, Tailor, Soldier, Spy. Scarlett Johansson, care va fi din nou Black Widow înThe Avengers (2012), va putea fi văzută în We Bought a Zoo, cu lansarea americană pe 23 decembrie 2011.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 5 iulie 2011 17:54
Este important sa-ti cuceresti publicul si prin cooptarea unor nume valoroase de artisti in distributie....
alex_il_fenomeno pe 6 iulie 2011 10:58
cred ca cei doi ar face o echipa excelenta sub comanda lui Danny Boyle!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells