Bridesmaids întrece Sex and the City la încasări

de Cristina Grigore în 5 Iul 2011
Bridesmaids întrece Sex and the City la încasări

Comedia regizată de Paul Feig a fost la început privită cu suspiciune. Cu o distribuţie în mare parte alcătuită din femei şi având ca element central evenimentele ce preced o nuntă, Bridesmaids părea o reeditare în notă feminin-romanţioasă a lui The Hangover, însă umorul şi ineditul situaţiilor au ridicat nivelul producţiei lui Judd Apatow şi au făcut din această producţie - pe teritoriul Statelor Unite - cea mai cea mai profitabilă comedie cu femei nerecomandată minorilor.

Potrivit The Hollywood Reporter, Bridesmaids a încasat până acum de la spectatorii americani 153,7 milioane de dolari, devansând astfel deţinătoarea primului loc în categoria mai sus amintită: Sex and the City, ce a ajuns la 152,6 milioane. Potrivit studiourilor Universal, Bridesmaids este şi cea mai profitabilă comedie romantică realizată sub egida sa.

Cu un scenariu scris de Kirsten Wiig şi Annie Mumolo, distribuţia le-a inclus pe Wiig, Maya Rudolph, Rose Byrne, Melissa McCarthy, Ellie Kemper, dar şi pe starul din Mad Men, Jon Hamm.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Crist11 pe 5 iulie 2011 13:29
Mda, nu vad o comedie reusita gen The Hangover... si mai ales ca protagonistele sunt niste femei, nu am nimic cu asta si ele pot face un film reusit de comedie, dar nu poti compara totul.
xerses pe 5 iulie 2011 17:47
Ma bucur pentru succesul filmului si-mi doresc sa-l vad cat mai repede.
bogdaN_OoO pe 5 iulie 2011 22:21
mi-am pierdut 1 ora si jum. din viata vazand acest film la cinema ! Mi se pare cam g@y .
nicolas84 pe 5 iulie 2011 22:57
iete ceapa-o rosie.nati-o sfecla ca ti-am dres-o.
alex_il_fenomeno pe 6 iulie 2011 10:54
cred ca este un film interesant , raportandu-ne la ultimele recenzii citite !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells