Sandra Bullock şi George Clooney, fără machiaj în Gravity

de Cristina Grigore în 4 Ian 2012
Sandra Bullock şi George Clooney, fără machiaj în Gravity

În majoritatea filmelor, "armura" actorilor de pe marele ecran este reprezentată de straturile de machiaj ce le înfrumuseţează trăsăturile. Regizorul lui Gravity, Alfonso Cuaron, a luat însă o măsură ce poate părea drastică la filmările noii sale pelicule, Gravity, scrie USA Today, iar actorii din rolurile principale se vor conforma indicaţiilor sale şi vor apărea în faţa camerelor de filmat fără machiaj. La urma urmei, ne-am putea întreba, de ce ai avea nevoie să arăţi perfect în spaţiu?

Regizorul lui Children of Men şi Harry Potter and the Prisoner of Azkaban încearcă astfel să aducă ceva realism peliculei 3D despre un medic prolific în bioinginerie (Bullock) şi un astronaut veteran (Clooney), eşuaţi în spaţiu.

Iată declaraţia lui Bullock în ceea ce priveşte decizia lui Cuaron: „Nu încerc acum să îi iau apărarea, însă Cuaron a luat o hotărâre grozavă când a spus ‘Fără machiaj’. Capetele noastre amărâte vor deveni imagini uriaşe de aproape cinci metri. Vei putea observa toate detaliile mai ales că se foloseşte tehnologia digitală, ce dezvăluie totul privirii. Pentru noi, actorii, este totuşi un pic înfricoşător.”, a explicat actriţa.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
nicolas84 pe 4 ianuarie 2012 10:17
Interesanta idee si omul are perfecta dreptate:"de ce ai avea nevoie de machiaj in spatiu? :P" acum ramne de vazut daca regula o sa stea in picioare.
Imi si imaginez oamenii cu ochii zgaiti la ecran sa vada daca le-a fost aplicat alora vreun strat de pudra sau rimel sau mai stiu eu ce:P:))=)).

TivleaMarius pe 4 ianuarie 2012 13:59
o idee interesanta abia astept sa vad filmul :)
Crist11 pe 4 ianuarie 2012 15:30
frumos...
Beatryce pe 4 ianuarie 2012 20:51
fata ideea...numai sa nu renunte la ea..
Beatryce pe 4 ianuarie 2012 20:52
faina*
Petra pe 4 ianuarie 2012 21:26
Si-asa arata bine, la banii care ei le dau pe produsele impotriva imbatranirii...
zi.senina pe 4 ianuarie 2012 21:58
Actorii mei preferati.
alex_il_fenomeno pe 9 ianuarie 2012 14:27
suna bine , mai ramane ca si povestea sa fie la inaltime !
puffulette pe 11 ianuarie 2012 11:44
Pare interesant, de abia astept sa apara

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells