Sandra Bullock a adoptat un copil în secret

de Răzvan Boboc în 29 Apr 2010
Sandra Bullock a adoptat un copil în secret

Actriţa Sandra Bullock, care în ultimele luni a trecut prin momente grele în viaţa personală, a adoptat un copil de culoare, anunţă revista People. Micuţul Louis are doar trei luni şi jumătate.

Bullock a dezvăluit că este mama adoptivă a lui Louis Bardo Bullock care s-a născut în New Orleans.

Sandra Bullock şi fostul ei soţ, Jesse James, s-au hotărât să adopte un copil în urmă cu patru ani. Louis a fost adus în casa celor doi în luna ianuarie a acestui an şi au decis să păstreze totul secret. Ei planificaseră să anunţe fericitul eveniment după Gala Oscar în cadrul căreia Bullock a luat premiul pentru Cea mai bună actriţă, cu rolul din The Blind Side.

Numai că la câteva zile după ceremonie, Sandra Bullock şi Jesse James s-au despărţit, după ce presa a scris despre infidelităţile lui James.

Sandra Bullock va finaliza procedura de adopţie a lui Louis în calitate de părinte unic.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
copila_satanista pe 29 aprilie 2010 10:17
tot in secret a pozat cu el pentru coperta "People" ? :))
Psychoprincess pe 29 aprilie 2010 11:36
si ce e rau in asta......ar trebui sa fie in continuare un secret......si copila_satanista din moment ce nu mai e un secret nu ti se pare corect ca poate poza in reviste?????
ralukank pe 29 aprilie 2010 19:18
deja treaba cu adoptatul este "expirata" face o celebritate acest lucru si toti dupa aceea la fel, daca le trebuie copii de ce nu si fac pe a lor!!!!
ingerashuldemonic pe 29 aprilie 2010 23:11
mie mi se pare un lucru foarte bun sa adopti un copil , mai ales cand acel copil nu are alt viitor mai bun....bravo lor...toti care isi permit ar trebui sa infieze...cred ca e o fapta buna nu copie "expirata"
Petra pe 30 aprilie 2010 10:41
Macar cariera sa ii fie infloritoare,daca mariajul a fost un esec !
copila_satanista pe 30 aprilie 2010 12:00
si eu mi-am propus de cand eram prin generala ca am sa adopt un copil. sunt capabila cu siguranta sa il iubesc exact la fel ca si cum ar fi avut sangele meu. si clar ii fac un mare bine. mai ales vedetele care sunt open-minded fac foarte bine ca adopta copii si le schimba viata, in plus, la situatia financiara pe care o au, copilul respectiv va avea parte de o viata mult mai ok.
Radu1711 pe 30 aprilie 2010 12:03
bine ca poate
robbiex2 pe 1 mai 2010 14:08
Foarte frumos gest din partea ei :)
K.I.D. pe 1 mai 2010 14:44
Ralukank de ce sa nu infieze, te gandesti cati copii sunt pe lume fara adapost care au nevoie de o mama de ce sa faca ea unul cand poate sa infieze, adoptia spune multe despre un om, daca esti in stare sa iubesti un copil care nu este sange din sangele tau inseamna ca esti in stare sa iti iubesti aproapele inseamna ca nu esti superficiala si nici egoista

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells