Sacha Baron Cohen, costumat în Dictatorul!

de Cristina Grigore în 14 Iun 2011
Sacha Baron Cohen, costumat în Dictatorul!

A fost Ali G, Borat şi Bruno şi se reîntoarce în pielea unui personaj controversat, Saddam Hussein, pentru a ne oferi o mostră proaspătă din umorul său cu note satirice. Este Sacha Baron Cohen, The Dictator, în filmul cu acelaşi nume, iar primele imagini de la fillmări nu sunt deloc subtile... comediantul britanic o face lată din nou!

Imaginea personajului Saddam cu barbă, decoraţii şi epoleţi ne este adusă de distribuitorul RoImage şi este cea în care îl vei vedea pe Baron Cohen la începutul filmului, până ce importantul om de stat al Irakului este înlocuit cu un crescător de capre, rol jucat tot de actorul de 39 de ani.

De aici, îl vom vedea pe Dictator zburând spre America - pentru a participa la o întâlnire a liderilor Naţiunilor Unite - când află despre înlocuirea celui pe care îl lăsase la conducerea ţării cu un păstor naiv, care îi seamănă leit. În plimbările prin oraş va apărea, probabil, şi în costumul cu însemne americane din galeria din imagini (fotografie preluată de pe DailyMail.com).

În film mai apar Anna Faris, patroana unui magazin de alimente organice din America de care acesta se îndrăgosteşte şi Ben Kingsley, un alt personaj din Orientul Mijlociu. Producţia se bazează pe un roman ce se presupune că a fost scris chiar de Hussein, Zabibah şi Regele, şi spune spune povestea eroică a unui dictator care şi-a riscat viaţa pentru a fi sigur că democraţia nu va ajunge niciodată în ţara pe care a tiranizat-o cu atîta dragoste.

Filmările la The Dictator sunt acum în desfăşurare în New York sub regia lui Larry Charles, după un scenariu semnat de  Alec Berg, Jeff Schaffer şi David Mandel (Seinfeld, Curb Your Enthusiasm), care sunt şi producători ai filmului alături de Scott Rudin (True Grit, The Social Network). Lansarea mondială a filmului va avea loc pe 11 mai 2012.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
CosminHorrorMaster pe 14 iunie 2011 10:49
:))))
legiune pe 14 iunie 2011 11:57
ok. !!!!!! Numai Ali G. nea placut, in rest filme foarte populare dar lipsite de bun gust, MULTA, multa, foarte multa ........ prostie.
xerses pe 14 iunie 2011 17:51
Mi-e teama de ce reactiile pe care le poate declansa.
Gebeleizis pe 14 iunie 2011 22:11
Se anunta iarasi un film marca inregistrata Sasha Baron Cohen.
alex_il_fenomeno pe 15 iunie 2011 10:25
eu sper sa fie un film mai realist si mai interesant ! nu as vrea sa il vad intr-un rol de dictator cu apucatori gen Borat sau Bruno !
so1uffle2 pe 29 iunie 2011 17:39
oops

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells