Ryan Gosling, de nerecunoscut! În noul său film, actorul apare desfigurat şi plin de sânge

de Cristina Grigore în 29 Mar 2012
Ryan Gosling, de nerecunoscut! În noul său film, actorul apare desfigurat şi plin de sânge

Chiar dacă revista People nu l-a pus pe primul loc, pentru fani Ryan Gosling este deţinătorul de drept al titlului de Cel mai sexy bărbat al anului, iar admiraţia pentru idolul lor a mers până-ntr-acolo încât au organizat şi un protest împotriva publicaţiei care a organizat topul. În faţa imaginii din noul film al actorului, Only God Forgives, publicată de Us Weekly, ei vor rămâne însă şocaţi. Desfigurat şi plin de sânge, Gosling este departe de imaginea sex-simbolului pe care admiratoarele îl sorb din priviri!

În rolul lui Julian, un traficant de droguri expert în box thailandez, actorul de 31 de ani va lua apărarea fratelui său, care ucide o prostituată. Moartea acestuia îl trimite însă în ring pentru răzbunare. Acolo îl va înfrunta pe  Chang, un fost om al legii a cărui poreclă este, paradoxal, Îngerul Răzbunării. Meciul lor nu se termină prea bine pentru Julian, fapt pentru care mama sa (Kristin Scott Thomas), conducătoarea lanţului de traficanţi, pune la cale un plan sângeros de anihilare a celui care i-a ucis unul din fii.

Filmul reprezintă a doua colaborare a lui Gosling cu regizorul lui Drive, Nicolas Winding Refn. Cineastul danez semnează şi scenariul producţiei, ce se anunţă mult mai violent şi mai centrat pe acţiune decât Drive, succesul său de anul trecut de la Cannes.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
catasmile17 pe 29 martie 2012 11:41
arata chiar tare ;))
xerses pe 29 martie 2012 15:35
Nu au reusit sa-i "mascheze" si buzele....
wildinthecountry pe 29 martie 2012 16:21
Ryan is the shit
zeno.marin pe 29 martie 2012 17:25
@wildinthecountry - Corect ar fi "Ryan is a shit". :-D
Sau daca doresti "the ultimate shit", sau the shit, cu emphasis pe e (stii, regula de intarire a articolului hotarat "the", cu rolul de a sublinia faptul ca e "theee supreme", "the one and only" (shit of course).

zeno.marin pe 29 martie 2012 17:29
Da' ce-a patit, n-a fost atent cand a trecut calea ferata?... Oare o sa-si revina?... Asta sa-i fie invatatura de minte.
Vorador pe 29 martie 2012 19:28
''n-a fost atent cand a trecut calea ferata?''Ma doare burta de atata ras.
Qube86 pe 29 martie 2012 23:44
Suna bine povestea acestui film si alaturarea lui Gosling cu Refn...Ar putea iesi ceva cu adevarat bun...
alex_il_fenomeno pe 25 aprilie 2012 18:21
inseamna ca machiajul este la inaltime !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells