Russell Crowe, alături de Hugh Jackman în Les Misérables

de Cristina Grigore în 9 Sep 2011
Russell Crowe, alături de Hugh Jackman în Les Misérables

O altă adaptare anticipată (vezi articolul despre Anna Karenina) a unui foarte apreciat roman al secolului XIX, Les Misérables al lui Victor Hugo, l-a adăugat distribuției pe Russell Crowe.

Actorul din Gladiator, The Insider şi A Beautiful Mind (pentru care a primit şi un Oscar pentru rolul principal) a acceptat oferta studiourilor Universal de a interpreta rolul neobositului inspector Javert, ceea ce îl va aduce pe platourile de filmare alături de Hugh Jackman, actorul australian primind partitura hoţului reabilitat, Jean Valjean.

The Hollywood Reporter menţionează şi că alţi doi actori consacraţi sunt în discuţii pentru apariţia în film, Helena Bonham Carter şi Geoffrey Rush. Recent, Anne Hathaway a fost ataşată producţiei în rolul lui Fantine, însă participarea sa nu a fost încă confirmată. Va fi interesant de văzut ce tânără actriţă va primi rolul lui Cosette, fata luată sub protecţia sa de Valjean. Musicalul din 1998 (şi cel mai recentă adaptare, dealtfel), a avut-o în acest rol pe Claire Danes.

Se pare că echipa de realizatori ai acestei versiuni noi a lui Les Misérables lucrează la proiect de mai mulţi ani, lansarea ei fiind programată pentru data de  7 decembrie 2012, în  plin „sezon” al cursei pentru statuetele Academiei Americane.

Les Misérables va sta sub bagheta regizorală a lui Tom Hooper (câştigătorul de anul acesta al Oscarului pentru The King’s Speech), scenariul fiind semnat de William Nicholson (Gladiator).





Părerea ta

Spune-ţi părerea
Sorin87 pe 9 septembrie 2011 09:35
fac o echipa de exceptie
xerses pe 9 septembrie 2011 10:22
Va fi interesant de vazut Russell Crowe in astfel de film.
alex_il_fenomeno pe 9 septembrie 2011 11:39
niste vesti excelente ! de abia astept !
Bayard pe 9 septembrie 2011 11:51
Nu-mi sta in fire sa ma antepronunt.... dar sunt convins ca o sa ia Oscarul :). Povestea este deja superba, mi-e greu sa cred ca vreun alt scenariu ar putea egala ce a scris Hugo, apoi distributia este fenomenala!!! Regizor foarte bun, scenarist excelent.... Russel Crowe o sa fie un Javert perfect!! Singurul semn de intrebare este cat de bine o sa joace Hugh Jackman....
Corlex pe 9 septembrie 2011 14:06
Cred ca mai bine ar fi fost invers, Crowe sa fie Valjean, iar Jackman Javert. Crowe are acel aspect de durul bland.
Rose pe 9 septembrie 2011 15:00
Şi eu cred că mai degrabă s-ar potrivi invers. Crowe, prin alura sa, ar fi bun ca Valjean.
constanta pe 10 septembrie 2011 13:59
da, sunt de aceeasi parere...dar o sa fie grozav cu cei doi in distributie.
Rose pe 9 septembrie 2011 15:02
Interesant ce roluri ar primi Helena Bohnam Carter şi Georffrey Rush (care a jucat excepţional în versiunea din 1998, în rolul lui Javert, rolul lui Valjean fiind interpretat atunci de Liam Neeson).
Crist11 pe 9 septembrie 2011 15:10
De cand vreau sa-mi fac timp 3 ore sa vad si eu filmul A beautiful mind nici acum nu am reusit.
Vorador pe 11 septembrie 2011 00:01
imi pare rau de tine,incearca sa-ti faci timp,nici nu stii ce pierzi.
spartacus pe 10 septembrie 2011 16:29
Corect cum spunea cineva mai sus - Georffrey Rush a jucat excepţional si în versiunea din 1998 în rolul lui Javert. Distributia e magnifica. Asteptam rezultatul.
valyro24 pe 18 ianuarie 2012 12:01
ce mult mai este pana la lansare :(

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells