Romanii au ales un week-end anti-Valentine's Day

18 Feb 2009
Romanii au ales un week-end anti-Valentine's Day

16.491 de spectatori au ales sa vizioneze vineri, sambata si duminica Infern de ziua indragostitilor/My Bloody Valentine, un horror 3D, situat departe de orice experienta romantica. Filmul a devenit liderul box-office-ului romanesc.

In doar trei zile de la premiera sa in cinematografele Movieplex, The Light, Hollywood Multiplex si in reteaua Cinema City din Timisoara, Bacau si Cluj, filmul Infern de ziua indragostitilor, distribuit de MediaPro Distribution, a generat incasari de aproximativ 381.750 RON.

In clasament, horror-ul 3D este  urmat de Pantera roz 2 si de Razboiul mireselor, fiecare din cele doua premiere adunand 13.233, respectiv  11.300 spectatori. Premiera romaneasca Pescuit sportiv, despre o prostituata care ia prizonieri jocului ei perfid un cuplu de amanti, cu Maria Dinulescu, Ioana Flora si Adrian Titieni in rolurile principale, a strans 1000 de spectatori.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
king_fifa_andrey pe 1 septembrie 2009 00:43
Cinema victoria-Iasi e deplorabila. Doream sa imi omor curiozitatea de a vedea si eu acesti film My Bloody Valentine's Day iar acesti incompetenti din conducerea cinematografului nu au putut achizitiona si ei cateva perechi de ochelari 3D. Afisul era mare pt tot chiorul Film horror 3d la cinema victoria..Insa el rula normal..
Am intrebat un angajat al cinematografului daca au ochelari 3d si mi-a raspuns ca NU.Binenteles ca am rafuzat categoric patrunderea in sala, dupa raspunsul aflat de la un angajat al cinemaului, la care angajatul adauga sec...,,sa stiti ca multi chiar foarte multi s-au intors datorita acestui fapt..ne cerem scuze''
DEZAMAGITOR...

Radu1711 pe 23 aprilie 2010 14:21
foarte sangeros filmul
Vorador pe 4 decembrie 2011 23:51
http://www.cinemagia.ro/stiri/romanii-au-ales-un-week-end-anti-valentines-day-11402/

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells